• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.09.2015

12:22

TRAGEDIJA U RINGU Bokser umro od povreda glave

Ostali sportovi

TRAGEDIJA U RINGU Bokser umro od povreda glave

Podeli vest

Australijski bokser Dejvi Braun Junior umro je od povreda glave zadobijenih tokom meča s Filipincem Karlom Magalijem za regionalnu titulu super-pero kategorije u verziji IBF

Dejvi Braun Junior je tokom meča nokautiran 30 sekundi pre kraja poslednje 12. runde. On se se osvestio posle pada na pod, ali mu je kasnije pozlilo i u kritičnom stanju odveden je u bolnicu u Sidneju s teškim povredama mozga.

Policija je tri dana kasnije potvrdila da je Braun umro i navela da će biti obavljena obdukcija. Predsednik Bokserskog saveza Australije Džon Mekdugal rekao je da je smrt Brauna tragična vest.

- Čuli smo da je u bolnici tražio da diše bez aparata i molili smo se i nadali da je to dobar znak, ali ova vest nas je slomila - rekao je Mekdugal.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija