• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.10.2015

13:06

(FOTO) ONE SU KRALJICE BELIH STAZA Upoznajte najlepše skijašice sveta

Ostali sportovi

(FOTO) ONE SU KRALJICE BELIH STAZA Upoznajte najlepše skijašice sveta

Podeli vest

Skijaška sezona za dame počinje sutra (subota) veleslalomom u Zeldenu, a pored takmičenja za najveštiju i najbržu, uvek je otvorena i "licitacija" koja je najlepša sportistkinja koja juri belim stazama

 

 

Zaljubljenici u skijanje su upoznati sa tim da mnogo lepotica se takmiči na skijama, dok oni koji nisu toliko pasionirani ljubitelji možda i ne znaju koliko ima lepih lica ispod zaštitnih kaciga i naočara.

Možda je najbolje krenuti od nama najbliže, makar geografski, atraktivne Slovenke Tine Maze, šampionke sveta pre dve godine, pobednice 26 trka, koja je odlučila da ove godine odmori od takmičenja, jer želi da se posveti studiranju.

Public

 

AP/Photo

 

Prva skijaška zvezda je svakako Lindzi Von. Prezgodna Amerikanka je čak do nedavno bila u vezi sa najpopularnijim golferom sveta Tajgerom Vudsom. Vonova je četvorostruka osvajačica Svetskog kupa, ima brojne medalje sa Svetskih prvenstava, dve olimpijske medalje... Generalno, daleko je najveća zvezda belih staza.

 

AP/Photo

 

Švajcarci ove godine mnogo očekuju od Lare Gut (24), koja je sazrela kao takmičarka i posle prošlogodišnjeg prvog trijumfa u spustu, veruju da je došlo njenih "pet minuta".

AP/Photo

 

Dvostruka pobednica Svetskog kupa, prelepa Austrijanka Ana Feninger, povredila se pre samo nekoliko dana, pa će propustiti prvi deo sezone. To nije razlog da se ne podsetimo njenog lica...

Reuters

 

Instagram

 

Njeno mesto pokušaće da zauzme Tina Vajrajter iz Lihtenštajna, koja osim atraktivnog izgleda nije do sada imala značajnije skijaške uspehe.

AP/Photo

 

AP/Photo

 

Više zgodna nego što je lepa, Džulija Mankuzo će i ove godine reprezentovati Ameriku. Njeni rezultati su najbolji u brzinskim disciplinama, gde je pokupila mnoštvo medalja sa Olimpijskih igara i Svetskih prvenstava.

AP/Photo

 

Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija