• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.10.2015

11:06

URAGAN PRETI FORMULI 1! Trka u Teksasu pod znakom pitanja

Ostali sportovi

URAGAN PRETI FORMULI 1! Trka u Teksasu pod znakom pitanja

Podeli vest

Uragan Patriša pogodio je obalu Meksika, a ozbiljno preti održavanju trke za Veliku nagradu Sjedinjenih Država Formule 1 u Ostinu

Prvi trening pred 16. trku sezone održan je po velikoj kiši, a drugi nije ni vožen zbog oluje koja je pogodila stazu u Teksasu, pa lekarski helikopter nije mogao da poleti.

U auto-moto sportu, kao i još nekim sportovima, ustaljena je praksa da takmičenje ne može da bude održano ako sportistima zbog vremenskih uslova ne može da bude pružena prava nega u slučaju da se nešto desi. 

APphoto

Vremenska prognoza ukazuje da će najgori vremenski uslovi Ostin pogoditi u subotu, zbog čega se razmišlja o promeni rasporeda. Po sadašnjem rasporedu, treći trening bi trebalo da bude održan od 17 časova, dok su kvalifikacije na programu u 20. 

Mediji koji su u Teksasu ističu da će konačna odluka biti doneta u 7 časova po lokalnom, odnosno 14 po našem vremenu. 

Svetska automobilska federacija mogla bi da pomeri trening i kvalifikacije unapred, ali postoje određeni problemi koji bi to mogli da onemoguće.

(VIDEO) 210 KILOMETARA NA SAT! Zbog uragana Patriša evakuisano 15.000 turista u Meksiku!

Reuters

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija