• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.10.2015

16:07

STJEPANOVIĆ PONOVO BLISTAO Tri prva mesta za srpskog plivača

Ostali sportovi

STJEPANOVIĆ PONOVO BLISTAO Tri prva mesta za srpskog plivača

Podeli vest

Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je danas, poslednjeg dana mitinga u Dubaiju "Hamilton akvatiks open" u malim bazenima, tri prva mesta i potvrdio da se nalazi u vrhunskoj formi

On je na 100 metara kraul ostvario vreme 48:92, na duplo družoj deonici 1:46.98, dok je na 100 metara mešovito bio najbrži sa 56.23.

U disciplini 100 metara kraul drugo mesto osvojio je Ivan Lenđer (50.78), dok je treći bio Stefan Šorak (52.34).

- Zadovoljan sam rezultatima. Zadržao sam koncentraciju i drugog dana, i u bazenu odradio sve ono za šta sam se spremao na treninzima. Imao sam brža vremena nego prvog dana, tehnički sam bio bolji. Srećan sam kako zbog sebe, tako i zbog mojih zemljaka. Sad sledi odmor i pripreme za Svetski kup u Dubaiju - rekao je Stjepanović Tanjugu.

Stjepanović je prethodno, u petak, takođe osvojio tri prva mesta, na 200 metara mešovito (2:02.97), 200 metara leptir (1:59.79) i 400 metara kraul (3:49.22).

VELJA BEZ PREMCA! Stjepanovićev het-trik na mitingu u Dubaiju


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija