• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.11.2015

12:49

(VIDEO) UŽASNO! MMA borcu pukla ruka u sred borbe

Ostali sportovi

(VIDEO) UŽASNO! MMA borcu pukla ruka u sred borbe

Podeli vest

Užasna povreda dogodila se MMA borcu Baku Pinou tokom meča pre dve večeri, kada je pao na ruku i polomio je na jeziv način

 

 

Drugi borac, Pat Mekkrohan, podigao je protivnika i bacio ga na pod, a Pino je tako pao da je ruka pukla kao štapić.

Krik, grimasa i momentalna predaja meča... Pino će duže vreme morati da odmara od ringa. A, kako i nije neki talentovan borac, ovo mu je treći poraz u četiri meča, možda bi mogao i da promeni profesiju.

(VIDEO) ŽIVOTNA GREŠKA Hteo da opljačka ultimat fajterku


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija