• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

30.11.2015

12:20

ZA PRSA BOLJE! Ovo su sportistkinje s grudima za medalju!

Ostali sportovi

ZA PRSA BOLJE! Ovo su sportistkinje s grudima za medalju!

Podeli vest

Iako je opšte mišljenje da bujno poprsje otežava posao sportistkinjama, postoje primeri koji dokazuju suprotno, poput Serene Vilijams, Simone Halep, Ane Semenovič...

Kome smeta, ne mora da gleda
 

Normalno sam građena. Naučila sam da se ponosim svojim oblinama
Serena Vilijams, američka teniserka

Sportistkinje mogu da budu uspešne i ako imaju velike grudi! Uprkos opštem mišljenju da im bujno poprsje otežava posao, postoje primeri koji dokazuju suprotno!

Najočigledniji je Serena Vilijams, Amerikanka koja suvereno vlada svetskim tenisom već godinama iako ima obim grudi od 95 santimetara!

Ona kaže da nikad nije pomislila da ih smanji kao Halepova, već se ponosi svojim izgledom.

- Normalno sam građena. Naučila sam da se ponosim svojim oblinama, veoma je bitno da voliš sebe takvu kakva jesi i shvatiš koliko si lepa bez obzira na to šta će okolina reći - poručila je Serena.

Ima i onih koje su imale toliko velike grudi da su morale hirurškim putem da ih smanje. Takav je primer rumunske teniserke Simone Halep.

Vojka šampionka među Srpkinjama

Među srpskim sportistkinjama sa velikim grudima apsolutna šampionka je teniserka Vojislava Lukić. Iako nikad nije imala rezultate poput Ane Ivanović i Jelene Janković, Vojislava je dobila svoje parče slave pre svega zahvaljujući bujnim oblinama, pa je pozirala i za jedan muški magazin.

- Nisam mogla brzo da se krećem, a zbog velikih grudi bilo mi je veoma neprijatno. Ne volim ih nikako, ne samo zbog tenisa. Otišla bih na operaciju čak i da se ne bavim sportom. Sada se osećam bolje i briga me šta ljudi misle - kazala je teniserka.

Ruskinja Ana Semenovič se nekada bavila umetničkim klizanjem, a najviše pažnje su privlačile njene obline. Zbog povrede je morala da se povuče iz sporta, ali je započela muzičku karijeru i postala pevačica. Velike grudi su i dalje njen zaštitni znak.

Najpoznatija kik-bokserka na svetu Đina Karano zbog provokativnog izgleda i oblina glumila je u nekoliko filmova.

- Ring i krevet su jedina dva mesta na kojima ne možete da varate. Tamo ste ono što jeste, nema blefiranja. Ja se osećam bolje u ringu nego u seksu, ali volim obe stvari - rekla je Đina jednom prilikom.

Iako većina muškaraca ne uživa gledajući biciklizam, to mišljenje će odmah promeniti ukoliko vide na delu Luciju Javorčekovu! Slovačka biciklistkinja svakako spada u red najseksepilnijih sportistkinja na planeti.

To takođe važi za Brazilku Taisu Menezes, kojoj velike grudi ne predstavljaju prepreku da bude jedna od najboljih odbojkašica sveta.

Public

 

Španovićeva povećala grudi

Public

Iako mnoge sportistkinje imaju problem sa velikim grudima, neke se odlučuju da ih uvećaju. Jedna od njih je najbolja srpska atletičarka Ivana Španović. Ivana mnogo pažnje poklanja svom izgledu i jedna je od najzgodnijih sportistkinja u Evropi.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
josif

pre 8 godina

Ivana Spanovic je najbolja p---a medju sportiskama u srbiji i sire,Pozz.MKD

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija