• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.11.2015

16:47

SAVIĆ PRED DERBI SA CRNOM GOROM: Sastaju se iste škole vaterpola!

Ostali sportovi

SAVIĆ PRED DERBI SA CRNOM GOROM: Sastaju se iste škole vaterpola!

Podeli vest

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da očekuje neizvestan duel protiv Crne Gore (utorak, 18.00) u trećem kolu B grupe Svetske lige jer oba tima žele pobedu

Srbija je u prva dva kola bila bolja od Francuske i Španije, dok Crnogorci imaju trijumf protiv Španaca, jer je meč u Francuskoj odložen nakon terorističkog napada u Parizu.

- Biće to skup velikih igrača u svetu vaterpola. Novi selektor, ogroman motiv, sastaju se iste škole vaterpola. Možda nismo uigrani koliko bismo voleli, ali su nam 14 igrača u inostranim klubovima. Srećom, odlično se poznajemo i moći ćemo da odigramo i na svežinu. Voleli bismo i jedni i drugi na završni turnir Svetske lige, jer bi to bila prava priprema za Olimpijske igre - rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Savić će na suprotnoj strani imati bivšeg saigrača iz reprezentacije, a sada novog selektora Crne Gore Vladimira Gojkovića.

Kapiten Živko Gocić ističe da očekuje pravu utakmicu između dva odlična tima.

- Nismo kompletni, ali nisu ni oni. Znam da žele pobedu pred svojom publikom koja bi ih približila finalnom turniru ali i mi razmišljamo o pobedi. Neće biti nekih iznenađenja, sve se zna, biće neizvesno do kraja -  dodao je Gocić.

Golman Branislav Mitrović najavljuje da ekipa ide na novu pobedu.

- Ovo je možda i najteže gostovanje u Svetskoj ligi jer je rivalitet Srbije i Crne Gore možda i najveći u svetskom vaterpolu. Znam njihove želje, uradiće sve da dobiju. Znamo i naš kvalitet i sta hoćemo tako da odstupanja neće biti - zaključio je Mitrović.

Vaterpolisti Srbije igraće prvu zvaničnu utakmicu u Crnoj Gori protiv domaće selekcije, sutra od 18 sati u Budvi.

"DELFINI" POBEDILI, SAVIĆ NEZADOVOLJAN: Mrzelo nas je da igramo


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija