• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.12.2015

14:52

VELJA SPARTANAC! Stjepanović pobedio na devet trka u Dubaiju

Ostali sportovi

VELJA SPARTANAC! Stjepanović pobedio na devet trka u Dubaiju

Podeli vest

Srpski plivač Velimir Stjepanović učestvovao je u devet disciplina u dva dana na mitingu Hamilton Akvatiksa i u svakoj pobedio

Stjepanović je u petak osvojio prva mesta na 400m slobodno (3:57.01), 100m leđno (57.08), 50m slobodno (23.47), 200m delfin (2:04.22), 100m delfin (55.61).

Drugog dana je bio najbrži na 100m slobodno (50.52), 200m slobodno (1.50.46), 50m leđno (27.28), 50m delfin (24.95).

Ipak, bila je to više borba sa samim sobom, nego sa protivnicima.

Bilo je dobro. Bio sam mnogo umoran danas, pa su rezultati vremena skroz dobri. Sve što sam uradio ovog vikenda je pozitivno i korak napred - rekao je Stjepanović posle velikog uspeha i dodao:

Trener Kris Tajdi mi je sugerisao da je potrebno da plivam ovoliko disciplina kako bih vežbao određene tehničke detalje, i kako bih proverio sebe. Cilj je bio da plivam brzo i u težim uslovima, sa puno trke, bez ispliva, da ceo dan provedem na bazenu. To mi je potrebno da bih bio u stanju da izvučem najbolje iz sebe na poslednjih 50 metara na Olimpijskim igrama u Riju. Mislim da može da bude zadovoljan - istakao je najbolji srpski plivač.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija