• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: independent.ie

22.12.2015

14:03

NEKA IM JE NA ČAST! Slagali da je Šumaher sposoban da hoda

Ostali sportovi

NEKA IM JE NA ČAST! Slagali da je Šumaher sposoban da hoda

Podeli vest

Nemački magazin "Bunte" objavio je da Mihael Šumaher uz pomoć fiziotarapeuta ponovo može da se kreće, podiže ruku u zrak, ali je portparol porodice Sabine Kem demantovala navode

Sedmostruki šampiona Formule 1 pre dve godine je povredio glavu na skijanju u francuskom Meribelu i od tada traje njegova teška borba.

Porodica Šumaher ne izlazi u javnost sa informacijma o njegovom zdravstvenom stanju, ali se povremeno u nemačkim medijima pojave neimenovani izvori, koji tvrde od toga da je stanje Nemca nepromenjeno do toga da je sve gore i gore, dok ima i onih kojih tvrde da je prohodao ili da može da govori. Ali, porodica do sada nijednu vest nije potvrdila. 

- Vrlo je mršav, ali može ponovo polako da hoda i da podigne ruku uz pomoć terapeuta - tvrdi izvor pomenutog magazina. 

Ipak, ove informacije demantovala je Sabine Kem, portparol porodice.

- Tvrdnje nisu tačne. Takva nagađanja su neodgovorna. S obzirom na težinu povrede Mihaelu je privatnost veoma važna - rekla je Sabine. 

Međutim, nemački magazin tvrdi da je njhova priča tačna i da stoje iza nje, kao i da nemaju nameru broj da povuku iz prodaje. 

"ŠUMAHER JE U GROZNOM STANJU" Predsednik Ferarija posetio Nemca

U TOTALNOJ IZOLACIJI Šumahera ne posećuju ni najbliži prijatelji

SVE DAJU ZA OPORAVAK Šumaherovi troše 145.000 dolara nedeljno na medicinsku negu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija