• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Instagram

11.01.2016

11:37

(VIDEO) I ONI VOLE RUSIJU! Francuski odbojkaši u Berlinu naručivali "Kaljinku"!

Ostali sportovi

(VIDEO) I ONI VOLE RUSIJU! Francuski odbojkaši u Berlinu naručivali "Kaljinku"!

Podeli vest

Na svečanoj večeri po završetku kvalifikacija za Olimpijske igre, odbojkaši Francuske, iako su poraženi, naručili su i zaigrali uz - "Kaljinku"

 

 

Bez obzira što su baš od Rusije izgubili finalni meč, pa će "baćuške" igrati u Riju, dok će Francuzi tražiti novu šansu, "trikolorima" nije nedostajalo dobrog raspoloženja.

Na zajedničkoj večeri sa Rusima naručili su da se pusti "Kaljinka" i zagrljeni zaigrali uz nju, na oduševljenje suparnika. Jedan od ruskih odbojkaša, Aleksej Verbov, snimio je Francuze i to okačio na instagram.

 

Респект ребятам)))))))

A video posted by verbov82 (@verbov82) on Jan 10, 2016 at 2:23pm PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija