• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.01.2016

20:56

(FOTO) SELEKTOR SAVIĆ OPOMINJE "DELFINE": Moramo ozbiljnije ako hoćemo u polufinale!

Ostali sportovi

(FOTO) SELEKTOR SAVIĆ OPOMINJE "DELFINE": Moramo ozbiljnije ako hoćemo u polufinale!

Podeli vest

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić ocenio je danas da njegova ekipa nije odigrala na očekivanom nivou u osmini finala Evropskog prvenstva protiv Slovačke (10:5), ali da je to razumljivo za jedno veliko takmičenje

 

- Izuzetno teška utakmica za nas, moji igrači su delovali teško. Primili smi tri jeftina gola na početku, a kasnije samo još dva. U pojedinim momentima nismo delovali prepoznatljivo, igrali smo tuđu igru i činilo se kao da želimo da damo dva gola u jednom napadu. Moramo da se podignemo i da imamo ozbiljniji pristup ukoliko želimo u polufinale - rekao je Savić novinarima posle meča u Beogradskoj areni.

On je dodao da je ekipa svesno oborila formu kako bi spremno dočekala završnicu takmičenja.

- Tempirali smo formu i lake utakmice smo, posle Hrvatske, iskoristili za jače treninge. Moralo je da dođe do pada, a sada se dižemo. Niko ne može da odigra u vrhunskom ritmu ceo turnir, sem Italijana - dodao je Savić uz osmeh.

Informer

Vaterpolista Srbije Filip Filipović rekao je da ekipa za završnicu takmičenja mora da podigne igru na viši nivo.

- Ova osmina finala nije protekla kako smo zamišljali, kako smo želeli. Ekipa Slovačke nije za potcenivanje, kao ni pre 13 godina kada smo poslednji put igrali s njima. Imaju nekoliko sjajnih pojedinaca, ali to nas ne oslobađa odgovornosti za prve dve četvrtine u kojima smo podbacili. Bilo je želje i akcija i poteza, ali definitvno moramo da podignemo nivo igre u odbrani i napadu - rekao je Filipović. 

Nemačka ili Rusija nebitno je, moramo ozbiljno da pristupimo

Filip Filipović, srpski vaterpolista

On je dodao da je nebitno s kim će se Srbija sastati u četvrfinalu, već da je bitan pristup toj utakmici.

- Ide četvrtfinale... Nemačka ili Rusija nebitno je, moramo ozbiljno da pristupimo. Moramo da damo maksimum u četvrtfinalu, kako bismo se uveli u pobednički ritam ako prođemo - dodao je Filipović.

Informer

Njegov saigrač Andrija Prlainović ocenio je da je Srbija ubedljivije trebalo da pobedi Slovačku.

- Daleko od toga da smo odigrali sjajnu utakmicu. Nismo u napadu uspeli da realizujemo dosta šuteva i to je osnovni razlog što se utakmica završila 10:5, a ne 15:5 što bi možda bilo realnije. Nisu Slovaci ni blizu našeg nivoa, ali znaju da igraju vaterpolo - rekao je on.

(FOTO) "DELFINI" SE PROBILI U ČETVRTFINALE EP! Srbija se namučila sa Slovačkom - 10:5


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija