• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.01.2016

23:05

PRLAINOVIĆ HVALI GRKE: Uz nas su pokazali najviše, biće teško protiv njih!

Ostali sportovi

PRLAINOVIĆ HVALI GRKE: Uz nas su pokazali najviše, biće teško protiv njih!

Podeli vest

Vaterpolista Srbije Andrija Prlainović bio je zadovoljan posle pobede nad Rusijom u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, ali je istovremeno pozvao na oprez pre polufinalni duel sa Grcima

Srbija je u četvrtfinalu bila bolja od Rusije sa 15:5, a najbolji u našoj selekciji bio je Prlainović.

- Imali smo dobar pristup meču. Bili smo zaista jako motivisani da se nakon sedam, osam dana utakmica sa slabijim protivnicima ubacimo u ritam potreban za završne mečeve. Energija i motivacija su večeras bili na visokom nivou i to u dobrom trenutku. Nastavljamo takmičenje u dobrom raspoloženju - rekao je naš as.

Igrač Pro Reka je potom prokomentarisao i narednog rivala, selekciju Grčke.

- Grci su poslednjih dana pokazali najviše u svetskom vaterpolu pored nas. Timska reprezentacija i gotovo niko ne odskače. Angažovani su jedni za druge i biće izuzetno teško protiv njih. Uhvatili smo ritam i očekujem još bolju igru, iako je večeras prikazano bilo zaista dobro. Grčka je nešto drugo u odnosu na Rusiju, fantastični su u napadu sa igračem više. Uz naš centarski tandem i njihov je najbolji na svetu. I na Svetskom prvenstvu su bili u polufinalu, ali se nadam se da će opet ostati tu - zaključio je Prlainović, koji je postigao tri gola.

SAVIĆ POSLE RUSA: Počeli smo pod pritiskom, Grci su mnogo napredovali!

Jednako efikasan bio je i Dušan Mandić, koji je istakao da nikada nije uživao u igri kao na ovom turniru.

- Podigli smo nivo igre što je bilo očekivano posle manjeg pada. Grčka je disciplinovana ekipa i iskoristiće sve naše greške. Ipak, ako budemo poštovali dogovor i budemo skoncentirisani neće biti problema. Nikad nisam više uživao u vaterpolu nego sada u Beogradu. Pune tribine su pokazatelj da vaterpolo nije mali sport i da ima ljudi koji hoće da gledaju. Šaljemo lepu u sliku u svet - istakao je Mandić.

"DELFINI" U POLUFINALU! Vaterpolisti Srbije razibli Ruse 15:5, neka se spreme Grci 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija