• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.01.2016

19:29

BOKSERSKI SPEKTAKL! Uskoro revanš meča Fjurija i Klička

Ostali sportovi

BOKSERSKI SPEKTAKL! Uskoro revanš meča Fjurija i Klička

Podeli vest

Revanš meč Britanca Tajsona Fjurija i Ukrajinca Vladimira Klička mogao bi da se održi u maju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Predstavnici dvojice boksera uveliko razgovaraju o uslovima za drugi meč, a Ujedinjeni Arapski Emirati žele da budu organizatori tog duela.

- Trenutno je sve otvoreno. Razgovaramo, u pitanju je maj, meč bi mogao da bude 7. maja, 14, 21. ili 28. Mnoge zemlje su zainteresovane, ali za sada vode Ujedinjeni Arapski Emirati. Ako finansijska ponuda bude slična, naravno da želimo da se borba održi u Engleskoj - rekao je trener svetskog šampiona Piter Fjuri za Skaj.  

(VIDEO) SENZACIJA! Kličko pao posle 11 godina, Fjuri pevao posle pobede!

Fjuri je prošlog novembra u Diseldorfu pobedio Klička jednoglasnom odlukom sudija i preuzeo šampionske titule u verzijama WBA, WBO i IBF. Kličko je posle meča odmah zatražio revanš, na šta je Fjuri pristao.

Britanac je do sada neporažen u 25 mečeva od kojih je 18 pobedio nokautom. Kličko je u 68 mečeva ostvario 64 pobede, od kojih 53 nokautom, kao i četiri poraza.

FJURI OSTAO BEZ TITULE! Zbog revanša sa Kličkom, IBF oduzeo pojas Britancu 

KRAJ ERE BRAĆE KLIČKO Počeli i sponzori da im okreću leđa!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija