• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

22.01.2016

13:49

I NJIMA TREBA DATI ZLATO! Evo ko stvarno stoji iza srpskih ZLATNIH "DELFINA"!

Ostali sportovi

I NJIMA TREBA DATI ZLATO! Evo ko stvarno stoji iza srpskih ZLATNIH "DELFINA"!

Podeli vest

Većina reprezentativaca Srbije je u braku, od kapitena Živka Gocića, preko Filipa Filipovića, Andrije Prlainovića do Stefana Mitrovića, a trenutno su samo Sava Ranđelović i Nikola Jakšić slobodni

Porazi ne utiču na raspoloženje u kući
 

Duško i Marina Pjetlović

Devojke su sa nama i pre profesionalne karijere i slave, s nama su preživele svaki korak i u njih imamo najviše poverenja, kaže srpski vaterpolo reprezentativac Miloš Ćuk i daje novi pečat izreci da iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena!

Osim toga što iza "delfina", koji na Evropskom prvenstvu u Beogradu seju strah među rivalima, stoji izvanredan stručnjak Dejan Savić, naporan rad i ogroman talenat, tu su i njihove lepše polovine koje daju posebnu snagu, stabilnost i samopouzdanje.

Većina reprezentativaca su u braku, od kapitena Živka Gocića, preko Filipa Filipovića, Andrije Prlainovića do Stefana Mitrovića, a samo dvojica najmlađih Sava Ranđelović i Nikola Jakšić važe za slobodne momke! Ili barem još uspevaju da sakriju svoje lepše polovine.

Golman Branislav Mitrović oženjen je Jelenom, nekada Drezgić, a pesma koja je ispratila njihov prvi ples na venčanju slikovito opisuje njihovu povezanost.

Ivana Prlainović: Ljubav iz školskih dana

Public

Ivana Prlainović stekla je popularnost kao model, ali je simpatisanje sa Andrijom počelo davno.
- Naša ljubav počela je još u srednjoj školi. Zvuči kao kliše, ali kada sam ga videla prvi put, znala sam da je to - to. Bili smo zajedno, pa nismo, pa jesmo, pa nismo... Ipak, nikada za ovih šest godina nismo izgubili emocije, što je najvažnije od svega. Sad smo sigurni da je to ljubav za čitav život - priča Ivana.

- Zaplesali smo uz pesmu "I Will Stand By You" od benda "The Pretenders". Simbolično, naziv ove numere izražava i naše emocije jer oboje smatramo da je ljubav kad stojiš uz voljenu osobu i u dobri i u zlu, do kraja! - rekao je jednom prilikom Branislav.

Kapiten Živko Gocić skoro desetogodišnju vezu sa Svetlanom krunisao je brakom 2012. godine. Iako i danas u šali zna da kaže kako ne razume suprotan pol, njegova priča najbolje opisuje da se za vaterpoliste ne vezuju starlete i lake žene, već su uglavnom sa školskim ljubavima i devojkama koje su uz njih kroz čitav život.

- Slažem se sa tezom da su one sa druge planete. Jer ono što žena može da smisli ili da napravi situaciju, ne može niko - smeje se Gocić i nastavlja:

- Šalu na stranu, Svetlana i ja smo već deset godina zajedno, a kada smo počeli da se zabavljamo, ja sam bio najobičniji momak, što za sebe mislim i sada, i nisam se razlikovao od svojih vršnjaka. Imao sam neku stipendijicu, pa sam možda mogao češće da je izvedem do grada, ali ne mislim da sam imao bilo kakvu prednost.

Neke, međutim, umeju potpuno da promene interesovanja svojih muškaraca, a to je po priznanju golmana Gojka Pijetlovića uradila i njegova supruga Iva, balerina Pozorišta na Terazijama u Beogradu.

Dopunjavaju se

Public

One su sa druge planete jer ono što žena može da smisli, ne može niko
Živko Gocić, kapiten Srbije

- Pre poznanstva sa Ivom dva puta sam u životu gledao balet, i to je bilo kada su me naterali u školi. Sada redovno odlazim na njene predstave, koliko god mi to obaveze dozvoljavaju. Najviše volim predstavu "La capinera" u kojoj igra Iva. Gledao sam je čak tri puta i uživao u njoj, između ostalog, i zato što je reč o modernom baletu - priča Pijetlović.

Njegov brat Duško, čija je supruga Marina master za inženjerski menadžment, kaže da se trudi da vaterpolo ostavi van porodičnog doma i da eventualni porazi nikako ne utiču na raspoloženje u kući.

Jedno vreme najpoznatiji srpski sportski par bili su Filip Filipović i tadašnja uspešna odbojkašica Sanja Hanušić, koja je posle venčanja pristala da se odrekne svoje karijere i posveti širenju porodice.

VATERPOLISTI I NJIHOVE LEPŠE POLOVINE

Gojko Pijetlović - supruga Iva Pijetlović (rođena Petrović), balerina
Branislav Mitrović - supruga Jelena (rođena Drezgić)
Dušan Mandić - devojka Slađa Tešić
Živko Gocić - supruga Svetlana
Miloš Ćuk - devojka Jovana
Duško Pijetlović - supruga Marina, master za inženjerski menadžment
Slobodan Nikić - supruga Tijana (studirala industrijski dizajn)
Milan Aleksić - supruga Sanja
Filip Filipović - supruga Sanja, bivša odbojkašica
Andrija Prlainović - supruga Ivana (rođena Čuljković), manekenka
Stefan Mitrović - supruga Ilinka, inače Ruskinja
Nikola Jakšić - slobodan
Sava Ranđelović - slobodan


 


 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija