• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.01.2016

22:07

DEJAN SAVIĆ ZANEMEO! Selektor "delfina" bez reči posle osvojenog zlata

Ostali sportovi

DEJAN SAVIĆ ZANEMEO! Selektor "delfina" bez reči posle osvojenog zlata

Podeli vest

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić posle finalne utakmice nije bio raspoložen za priču, a nije se obratio ni tokom dočeka na balkonu Skupštine grada Beograda

Savić je odmah pošto je utakmica završena "pobegao" u ilegalu, i nije se pojavljivao pred pripadnicima "sedme sile". 

Još više čudi to što se Savić na dočeku nije obratio navijačima, iako je bio pozvan da to uradi. On je samo mahnuo okupljenima, nije sačekao ni intoniranje himne "Bože pravde", već se samo okrenuo i otišao.

(VIDEO/FOTO) DOČEK NA BALKONU! Više od 10.000 navijača pozdravilo zlatne vaterpoliste

Ni tom prilikom se nije obratio okupljenim novinarima, a šta je razlog sve ovome ostaje nejasno, a možda će naredni dani dati odgovor na ovo pitanje.

Podsećanja radi, Savić je do sada uvek odbijao da zajedno sa vaterpolistima osvajanje zlatne medalje proslavi skakanjem u bazen, a tako je bilo i ovoga puta.

SRBIJA JE ŠAMPION EVROPE!!! "Delfini" u fantastičnom finalu potopili Crnu Goru - 10:8!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Пустите човека... да се - ПОВРАТИ...!! После трећег гола Црногораца у првој Четвртини - умало "срчка" да га стрефи ....! Све је добро... мој Побро...!! Причаћемо - изјутра..."кад се гаће - осуше"...!!

Nenad

pre 8 godina

Koji si ti smrad sa svojim cinicnim komentarima .Ti u Srbiji zivis ali ti je mentalitet i dusa nula.Zadrzi tvoje zlurade komentare i opaske i ne vredjaj Savica.Daleko si ti od Pobre .Mislim da bi ti se tebi gace umokrile kad bi Savic stao naspram tebe.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Нешо сине..."обриши се око уста"...Свака част Дејану Савићу, сила... Ал Нешо сине - он је пливач...! Са боксером... па још тешке категорије. ( имам 112 Кг. ) ни ти ни Он заједно - не бисте имали никакве шансе....! Па још да позовеш и своју "тетку" - приде...!

Dragomir

pre 8 godina

Ненаде,кам да би' ја каз'о да ти не цениш туђа мишљења?Онда нека у будуће ,,Лала из Баната,, теби пошаље коментар па ако ти се допадне онда нека му изађе у новинама?Него,да не заборавим ... Нађи неког основца да ти инсталира српску ћирилицу и латиницу ако имаш свој лап топ?Поради мало на томе јер је СРАМОТА да србин који је власник најбољег писма на свету пише на писму подмуклих енглеза.И да заобилазиш ,,Лалу из Баната,, јер су његови коментари прва лига!За копирање и урамљивање.Лалоооо,ел сам зарадио пивоооо?

Lala iz Banata

pre 8 godina

...Та једно.... - ко ниједно...!!

Nesanica

pre 8 godina

Treba to izdrzati,takav psihicki pritisak,nije mu lako. Kad covek sve sabere dobro se oni drze,mislim na sve sportiste jer u svemu nasi pojedinci traze nacin da zabrljaju kao sto se desilo dva puta na ovom prvenstvu da je nekolicina kretena zvizdala Nikolicu. Kako neko moze da bude toliki retard???? pisali su i kako je SNS podelio sve ulaznice svojim clanovima iz partije kao da nismo videli gde su se prodavale karte. Uvek neko pokusava da se us.re na sve sto je lepo u nasoj LEPOJ SRBIJI. Ovi iz kanalizacije mrze naprednu Srbiju, vise im pase od ZUTICE bolesna Srbija u kojoj vladaju tajkuni. HVALA VATERPOLISTIMA, NOLETU, IVANI SPANOVIC I SVIM OSTALIM SPORTISTIMA I OPROSTITE IDIOTIMA ZVIZDACIMA falilo im je malo pameti.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Чудно, исто то кажу Мађари... "Судије помогле Црногорцима да играју - финале".... " Играли грубо и прљаво"...." незаслужено финале С.Г." Сматрам - да малко претерују...?! Ал* шта је ту је...Видимо се у Рију...!

Milance

pre 8 godina

Miro a koliko su samo nas sudije ostetile i u svim sportovima u zadnjih deset godina?Ajde budi realan bar mako ako mozes ili te mrznja zaslepljuje?!Od toga vec nema pomoci

aleksa

pre 8 godina

a da su priznali gol opet bi izgubili je bi bilo 10 : 0 ...a to što je čovek iz faula gađao i pomerao se što je zabranjeno NIKOM NIŠTA...ALI DOBRO VIDIMO SE PRI SLEDEĆEM POTAPANJU HRVATSKE

Mikki

pre 8 godina

Mislim da je razlog sasvim neka druga pozadina ove price oko nase legende.Ne bi on tek tako iskulirao novinare.Nadam se da ce LEGENDA progovoriti ovih dana kad se odmori .Ne smem se usuditi da pomisli sta ce biti ako je ljut na nekog u svakom slucaju LEGENDO SAVICU imas podrsku nacije.Bio sam kosarkas i znam sta znaci igrati za grb zato sam uvek sa velikim postovanjem govorio da su nasi vaterpolisti prvi od avih sportista u nasoj zemlji (da se ne naljuti Nole) uvek au na viskom nivouna avim takmicenjima vec decenijama unazad a malo se para ili ni malo izdvaja za njih.A sto se politike tice verujem Vucicu ali g.premijeru ne gradi hram mamekenima vec ovakoj sili od vaterpolista i daj im svakom po stan nikada se ne bih ljutio,zasluzili su sve od ove zemlje jer su prvo ljudi na mestu i dobro vaspitani pa tek posle najbolji profesionalci.MOMCI ZELIM VAM SVE NAJBOLJE NA OI NEK VAS ZDRAVLJE I SRECA PRATE.

mikivr

pre 8 godina

Muka coveku od politike i uplitanja u sport, pogotovo sada kada treba da krenu izbori. Ovo je prvi put da ja vidim da neki predsednik daje medalje i da se nalazi u organizacionom odboru nekog takmicenja.

danijel

pre 8 godina

ovo je bio ogroman stres za njega ,sta ako se ne osvoji prvo mesto ,a verovatno je i pun nekih savetodavaca iz vrha pa ako ne radi po njihovom ,slede kritike ,bitno je da je on jaka licnost, da nastavi ovako ,da se ne obazire na nikog sa strane ,jer od kad je on selektor ,samo se nizu uspesi.

SRBIN

pre 8 godina

kako se radovat kad igras sa ekipom iz iste ulice .

Lazar

pre 8 godina

2 dana buke u maloj Državi, ponosa...(matematičari se ne pominju), građani kao pijani milijarderi moraju da plate nagrade po 20.000,00 evra, pa sportske penzije...to je igra za državice bivše YU.

zvezdan

pre 8 godina

ti moronu očigledno mešaš babe i žabe...pa hajde da ukinemo sport...meni više smeta što vućić zida mostove i škole Doodiiku kretenu,i što politički ološ ima plate od kojih se u glavi vrti.....SRAM TE BILO ĐILKOŠU TUPAVI

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija