• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.02.2016

12:31

SAVIĆ MEŠA KARTE Šampioni bez šestorice na Francuze

Ostali sportovi

SAVIĆ MEŠA KARTE Šampioni bez šestorice na Francuze

Podeli vest

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odlučio je da za utakmicu sa Francuskom u Svetskoj ligi odmori šestoricu šampiona Evrope i sveta

 

- Odmorićemo malo igrače iz mađarski klubova - Baneta i Stefana Mitrovića, Gocića, Ćuka i Aleksića kao i Mandića iz Pro Reka. Cenimo Francuze, pokazali su napredak i očekujem zavidan angažman ekipe u borbi za nove bodove što nam je glavni cilj u ovom susretu - rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Na Savićevomn spisku su: Gojko Pijetlović, Dimtrije Rističević, Mateja Asanović, Nikola Jakšić, Gavril Subotić, Radomir Drašović, Slobodan Nikić, Duško Pijetlović, Andrija Prlainović, Filip Filipović, Sava Ranđelović, Strahinja Rašović i Viktor Rašović.

Srbija je u 1. kolu B grupe savladala Francusku sa 12:9, a nedavno na prvenstvu Evrope u Beogradu bilo je 16:8.

Srbija vodi u grupi sa maksimalnih šest bodova, ispred Crne Gore i Španije sa po tri i Francuske, koja je bez bodova.

Utakmica između Francuske i Srbije igra se 16. februara u Strazburu.

"DELFINI" IDU NA KOSOVO! Srpski vaterpolisti u martu putuju u Gračanicu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija