• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.02.2016

18:09

VATERPOLO SAVEZ UZ ZVEZDU! Srpski klubovi ostaju u regionalnom takmičenju

Ostali sportovi

VATERPOLO SAVEZ UZ ZVEZDU! Srpski klubovi ostaju u regionalnom takmičenju

Podeli vest

Vaterpolo savez Srbije dao je podršku VK Crvena zvezda, koji je izbačen iz regionalne lige, ali odlučio da ostali srpski klubovi nastave takmičenje u Triglav ligi do daljeg

Partizan, kragujevački Radnički i novosadska Vojvodina nastaviće takmičenje u regionalnoj vaterpolo ligi odluka je Upravnog odbora Vaterpolo saveza Srbije.

Podsećanja radi, Crvena zvezda je izbačena iz jadranske lige nakon meča sa kragujevačkim Radničkim, na kojem je, kako su obrazložili čelnici Triglav regionalne lige, nastupili sa nekoliko igrača koji nisu bili uredno registrovani. Zvezda je prvo kažnjena sa 5.000 evra i oduzimanjem bodova, a potom je izbačena iz takmičenja. 

UO Vaterpolo saveza Srbije da je podršku  Crvenoj zvezdi da u pravnom postupku uspe u poništavanja odluke o kazni, uputio je inicijativu Ministarstvu omladine i sporta Srbije da posreduje sa ostalim resornim ministarstvima država učesnica TRVL (Triglav ligi) oko rešavanja nastalog problema. Takođe, VS se zalaže da se pokrene postupak kod Evropske federacije vodenih sportova (LEN) radi usklađivanja propisa Regionalne lige sa propisima LEN, da se nastavi takmičenje naših klubova u regionalnom takmičenju do daljeg i istakao da će ponovo razmotriti situaciju nakon odluke drugostepeneog organa po žalbi Zvezde.

JELENIĆ NAJAVIO "RAT": Poštovali smo pravila, tražićemo zaštitu!

SKANDAL! Crvena zvezda izbačena iz regionalne vaterpolo lige, JELENIĆU SUSPENZIJA OD GODINU I PO!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija