• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.03.2016

12:34

BOKSERSKI SAVEZ SRBIJE ŽELI HUKIĆA U RIJU: Doneo bi nam medalju!

Ostali sportovi

BOKSERSKI SAVEZ SRBIJE ŽELI HUKIĆA U RIJU: Doneo bi nam medalju!

Podeli vest

Bokserski savez Srbije izdao je saopštenje u kojem navodi da bi voleo da svetski šampion Muamer Hukić nastupi pod nacionalnom zastavom Srbije na Olimpijskim igrama u Riju

BSS dodaje da to sada nije poznato zbog propisa Svetske bokserske organizacije (AIBA). Rođeni Sjeničanin nedavno je izražio želju da boksuje za Srbiju u Riju, a u junu će biti poznato da li će imati takvu mogućnost.

- Još uvek nije poznato da li će profesionalnim bokserima biti dozvoljeno da se takmiče u Riju. Svetska bokserska organizacija (AIBA) otvorila je ovu temu na sastanku svih komisija nedavno održanom u Mančesteru. S tim u vezi, zakazan je vanredni kongres koji je planiran za jun i sve će tada biti poznato - navodi se u saopštenju.

Bokserski savez poručuje da će učiniti sve da Hukić u Riju predstavlja Srbiju, ukoliko se ukaže takva šansa.

- Bespotrebno je isticati da bi nama bila velika čast da jedan sportista kao što je Muamer Hukić brani boje Srbije. Imali smo predstavnika na prošlim Olimpijskim igrama i bilo bi dobro za naš sport i zemlju da tako bude i ove godine. Muamer Hukić je svakako bokser koji bi u kategoriji do 91 kg mogao da ostvari zapažen rezultat i vrlo verovatno našem olimpijskom timu donese još jednu medalju više - navodi se u saopštenju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija