• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.03.2016

11:00

SREBRNA IVANA ŠPANOVIĆ: Uživala sam! Još jedna medalja, to je najvažnije!

Ostali sportovi

SREBRNA IVANA ŠPANOVIĆ: Uživala sam! Još jedna medalja, to je najvažnije!

Podeli vest

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, koja je osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Portlandu, kaže da nije imala veliki pritisak pred takmičenje i da je uživala

Španovićeva je u skoku u dalj postavila novi srpski rekord skokom od 7,07 metara, dok je zlato pripalo domaćoj atletičarki Britni Ris (7,22).

- Zaista sam uživala na takmičenju. Nisam imala veliki pritisak, a borba nije prestajala od samog početka. Atmosfera je bila sjajna, zbog novog formata takmičenje je dugo trajalo, ali ništa mi nije smetalo da u svakom skoku dam sve od sebe. Rezultat je sjajan, još jedna medalja i to je ono što mi je najvažnije, kontinuitet i konstantan napredak - rekla je Španović na konferenciji za medije. 

Trener srpske skakačice Goran Obradović žali zbog zlatne medalje, koju je Španovićeva ispustila u poslednjoj seriji. 

- Nakon tri bronzane medalje koje su došle sa Svetskih prvenstava, ovog puta smo očekivali sjajniju medalju i to smo do poslednje serije i imali, ali eto nažalost osvojena srebrna. Ostvaren je fantastičan rezultat, Ivana je odlično skakala, ali za mene lično ostaje veliki žal što nije osvojeno zlato. To je bol i lepota sporta, Ivana je još jednom je pokazala da tamo gde je najvažnije ruši sve svoje rekorde i postavlja nove granice snova - zaključio je Obradović.

SRPSKA KRALJICA! Ivana Španović osvojila SREBRNU medalju na Svetskom prvenstvu u Portlandu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija