• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.03.2016

13:30

IVANA ŠPANOVIĆ U GOSTIMA KOD PREMIJERA! Vučić primio vicešampionku sveta u skoku u dalj

Ostali sportovi

IVANA ŠPANOVIĆ U GOSTIMA KOD PREMIJERA! Vučić primio vicešampionku sveta u skoku u dalj

Podeli vest

Premijer Aleksandar Vučić primio je danas vicešampionku sveta Ivanu Španović, čestitao joj na velikom uspehu na dvoranskom prvenstvu u Portlandu i poželeo joj da u istom stilu nastavi na Olimpijskim igrama u Riju

 

Na prijemu u kabinetu premijera bili su i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, trener Ivane Španović, Goran Obradović, kao i generalni sekretar Atletskog saveza Slobodan Branković.

Vučić je tokom razgovora istakao da se nada kako će napori Vlade Srbije, koja je finansirala izgradnju nove Atletske dvorane u Beogradu i u potpunosti obezbedila finansijska sredstva za pripreme atletičara i omogućila isplatu nagrada za postignute rezultate u najkraćem roku, predstavljati dodatni podstrek i motivaciju u olimpijskoj godini, koja je najvažnija u karijeri svakog sportiste.

Ministar Udovičić čestitajući na izuzetnim rezultatima i osvojenim medaljima, poželeo je Ivani da ovog leta ostvari svoj cilj osvajanjem zlatne medalje u Riju.

Španovićeva je iskoristila priliku da u ime Atletskog saveza Srbije uruči posebnu plaketu predsedniku Vlade, za veliki doprinos razvoju srpskog sporta i zahvalila se na ogromnoj podršci koju ima od države.

Španovićeva je u Portlandu osvojila drugo mesto u skoku u dalj novim nacionalnim rekordom 7,07 metara.


IVANA ŠPANOVIĆ OBEĆAVA: Neću se smiriti dok ne osvojim svetsko zlato!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
amajmon

pre 8 godina

Lepi batkovi! Ma ne premijerovi već Ivaničini.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija