• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.04.2016

14:02

SPEKTAKL U NAJAVI! Rekordan broj učenika Beogradskog maratona

Ostali sportovi

SPEKTAKL U NAJAVI! Rekordan broj učenika Beogradskog maratona

Podeli vest

Na predstojećem 29. Beogradskom maratonu već su postignuta dva rekorda, i to po broju učesnika i po broju zemalja iz kojih učesnici dolaze, objavili su organizatori

- Prijavljeno je već više od 5.000 takmičara iz 58 zemalja sveta sa svih kontinenata, čime su prevazidjene brojke iz 2015. godine sa 28. Beogradskog maratona od 4.500 učesnika iz 56 zemalja - što su tada, takodje, bili rekordi na Beogradskom maratonu - navedeno je na Fejsbuk stranici Beogradskog maratona.

Iz organizacije maratona je saopšteno i da je predvidjeno maksimalno 6.000 učesnika u maratonu i polumaratonu, zbog čega se mole svi oni koji se do sada nisu prijavili, a imaju nameru da učestvuju na toj manifestaciji da to učine što pre.

Elektronsko prijavljivanje preko sajta Beogradskog maratona traje do petog aprila, a Prijavni centar radiće od 11. do 15. aprila u Domu omladine Beograda od deset do 20 časova svakog dana.

Ovogodišnji 29. Beogradski maraton biće održan u subotu, 16. aprila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija