• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.04.2016

09:22

MIKEC UPUCAO SREBRO! Srpskom strelcu izmaklo zlato na Svetskom kupu u Riju

Ostali sportovi

MIKEC UPUCAO SREBRO! Srpskom strelcu izmaklo zlato na Svetskom kupu u Riju

Podeli vest

Srpski strelac Igor Mikec osvojio je srebrnu medalju sinoć na Svetskom kupu u Rio de Žaneiru i tako nastavio seriju velikih uspeha na međunarodnoj sceni

 

Mikec je bio vodeći posle osnovnog dela takmičenja u pucanju vazdušnim pištoljem na 10 metara, ali ga je već na početku finala pretekao Pablo Karera.

Srpski strelac je potom uspeo da vrati vođstvo i imao je prednost od 0,1 kruga pred poslednji hitac. Ipak, tu je Mikec podbacio, pogodio je samo 9,0, dok je Španac bio nešto malo bolji, 9,5, ali dovoljno da "otme" zlato.

Slovak Juraj Tuzinki je osvojio bronzanu medalju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija