• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.04.2016

18:22

(VIDEO) IZDALA NAS BRAĆA RUSI! Vojnici salutirali zastavi i himni Kosova

Ostali sportovi

(VIDEO) IZDALA NAS BRAĆA RUSI! Vojnici salutirali zastavi i himni Kosova

Podeli vest

Ruski vojnici su salutirali zastavi takozvane republike Kosovo, tokom Evropskog prvenstva u džudou koje se održava u Kazanju

Džudistkinja Majlinda Keljmendi, predstavnica jednostrano proglašenog Kosova, osvojila je titulu prvaka Evrope na takmičenju u ruskom gradu Kazanju u kategoriji do 52 kilograma.

Na ceremoniji dodele medalja prilikom intoniranja himne takozvane republike Kosovo, ruski vojnici su salutirali zastavi.

Pre početka takmičenja Rusija, koja nije priznala nezavisnost Kosova, dozvolila je Keljmendijevoj, kao i Nori Gjakovoj, koja je osvojila bronzu u kategoriji do 57 kilograma, da se takmiče pod zastavom i himnom Kosova.

Rusi su do početka takmičenja tražili da ove dve takmičarke nastupe pod zastavom Međunarodne džudo federacije, ali su na kraju popustili.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dzeki

pre 8 godina

Sramota ! A ja mislio Rusi su nasa Braca. Krv nije Voda ! \n

scott

pre 8 godina

Sasvim normalna stvar koliko smo mi njih puta izdali

Nenad Radak

pre 8 godina

Pre dve godine je Kosovo primljeno u OK...znači učestvuju na olimpijadi ove godine..,i slušaćemo njihovu himnu, glrdati zastavu., a funkcioneri naši i njihovi ispijati koktele, ako vi obični smrtnici znate šta je to

ZIVKA

pre 8 godina

SAMO NEOBRAZOVANI I KRIMINALCI SU U SRBIJI RUSOFILI

dragoljub

pre 8 godina

Svi se pravimo ludi a znamo preko 100 zemalja priznao najskuplju srpsku rec kao samostalnu drzavu.Meteorolozi jedini u to ne veruju i najskuplja srpska rec uvek u prognozi u Srbiji.

Juznoprugas

pre 8 godina

Rusi su pokazali nazalost svoju Slovensku jajarsku stranu!Ruski dzudo savez kao jedan od najacih na svetu i najuticajniji nije smeo ovo da uradi.Niti je bio ucenjen da ovo mora uraditi.Marius Vizer Rumunski jevrejin je debele pare dobio da bio siptarsku pricu progurao!Srbija treba da napusti SP u Kazanju i da ostro protestvuje kod organizatora.Ako uopste to i smeju ljudi iz naseg dzudo saveza?Za ovo je kriv Ivan Todorov zato sto nije kao uticajan dzudista na vreme sa Rusima sprecio siptarsko ponizenje!

Danny

pre 5 godina

Teško Rusima da nekog izdaju. Prodali bi i rođenu decu za flašu vodke. Narod lenčuga, kukavica i alkoholičara.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija