• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.04.2016

16:38

VN RUSIJE: Rozberg dominantno do pol pozicije, Hamilton deseti!

Ostali sportovi

VN RUSIJE: Rozberg dominantno do pol pozicije, Hamilton deseti!

Podeli vest

Vozač Mercedesa Niko Rozberg startovaće sa prve pozicije u trci Formule 1 za Veliku nagradu Rusije u Sočiju, pošto je ostvario najbrže vreme u kvalifikacijama

Njegov klupski kolega, aktuelni svetski prvak Luis Hamilton, startovati sa 10. mesta.

Trka za Veliku nagradu Rusije startovaće u nedelju u 14.00. 

Rozberg, koji je pobedio u prve tri trke šampionata Formule 1, osvojio je pol poziciju s rezulatom 1:35, 417 minuta. To je njegova 24. pol pozicija u karijeri, a druga u sezoni.

Drugo najbolje vreme, sa 706 hiljaditinki zaostatka, ostvario je Sebastijan Fetel iz Ferarija, ali Nemac je dobio kaznu zbog promene menjača, pa će na sutrašnjoj trci startovati sa osmog mesta.
 
Reuters


Društvo Rozbergu u prvom startnom redu na sutrašnjoj trci praviće Finac Valteri Botas iz Vilijamsa, dok će s trećeg mesta startovati Kimi Raikonen iz Ferarija, a iza njega su vozač Vilijamsa Felipe Masa, Danijel Rikardo iz Red Bula i Serhio Peres iz Fors Indije.

Aktuelni svetski šampion Formule 1, Britanac Luis Hamilton, nije uspeo da se plasira u treći krug kvalfikacija zbog tehničkih problema. On je kao i na trci za VN Kine pre dve nedelje imao problema s motorom, mehaničari su pokušali da otklone kvar, ali u tome nisu uspeli, pa i pored drugog najboljeg vremena u "Q2" nije uspeo da izadje na stazu u poslednjoj seriji kvalifikacija.


ROZBERG LETI U RUSIJI! Niko najbrži na treningu, Fetel kažnjen!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija