• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.05.2016

19:21

PONOVO FRKA U MERCEDESU: Nije tačno da više volimo Rozberga!

Ostali sportovi

PONOVO FRKA U MERCEDESU: Nije tačno da više volimo Rozberga!

Podeli vest

Mercedes je prošle sezone bio na meti kritičara, jer je navodno favorizovao Luisa Hamiltona, a ove sezone ekipa Formule 1 je na udaru, jer sada u prvi plan gura Nika Rozberga

Mercedes je uputio otvoreno pismo navijačima u kojem odbacuje optužbe javnosti da favorizuje lidera u šampionatu Nika Rozberga ispred Luisa Hamiltona.

Mercedes je u pismu naveo da ne radi samo za jednog vozača u ekipi i dodao da ne postoji "tim A" i "tim B", te je na taj način indirektno odbacio optužbe "teoretičara zavere" i onih "koji stalno prigovaraju".

Poslednjih dana se na društvenim mrežama sve više spekuliše kako u Mercedesu postoje dva tima, jedan koji radi za Nika Rozberga, a drugi za Luisa Hamiltona, dvostrukog uzastopnog svetskog prvaka.
 
Luis Hamilton je u prve četiri trke u šampionatu imao mnogo problema i drugi je sa 43 boda zaostatka u generalnom plasmanu iza klupskog kolege Nika Rozberga, koji je pobedio u sve četiri trke ove sezone.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija