• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.05.2016

16:21

DRAGANA DALEKO DO VRHA! Tomaševićeva bacila disk 14 metara manje od pobednice!

Ostali sportovi

DRAGANA DALEKO DO VRHA! Tomaševićeva bacila disk 14 metara manje od pobednice!

Podeli vest

Srpska atletičarka Dragana Tomašević zauzela je deveto mesto u bacanju diska na Mitingu Dijamantske lige u Šangaju sa rezultatom 56.81 metar

 

Prvo mesto pripalo je Sandri Perković iz Hrvatske sa 70.88, drugo mesto zauzela je Deni Samuels iz Australije sa rezultatom 67.77, dok je treće mesto pripalo Deni Kabaljero sa Kube i daljinom od 66.14 metara.

- Posle takmičarske pauze od osam meseci, početak i ne baš zadovoljavajući. Imala sam mali peh, stvari su mi kasnile i došle su tek veče pred nastup. Nisam baš koncetrisano ušla u takmičenje. Idemo sve ispočetka, iz takmičenja u takmičenje da podižem formu i da budem spremna kad je najvažnije  - rekla je Tomašević nakon takmičenja.

ZLATNA IVANA ŠPANOVIĆ! Srpska atletičarka najbolja u Šangaju


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija