• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.05.2016

13:27

SREBRO ZA SRBIJU! Rafting reprezentacija osvojila drugo mesto na EP

Ostali sportovi

SREBRO ZA SRBIJU! Rafting reprezentacija osvojila drugo mesto na EP

Podeli vest

Srpska reprezentacija u Raftingu osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu za selekcije do 23 godine koje se održava u Sloveniji

Srpski tim je u disciplini "head to head" (jedan na jedan) u finalu poražen od domaće selekcije. Slovenci su trku završili za minut i 30 sekundi, dok je naša reprezentacija bila 10 sekundi sporija.

Reprezentacija Srbije nastupila je u sastavu Marko Stojanović, Aleksandar Pantelić, Bogdan Ribarić, Miran Gojić i Vladimir Kranjčec. Selektor našeg tima je Boris Purjakov, koji nije bio u Sloveniji, ali je odmah po osvajanju srebrnog odličja doputovao u Stražu, gde se šampionat održava, kako bi čestitao svojim pulenima.

facebook

- Ovo je veliki uspeh za nas, i ponosni smo što smo osvojili medalju za svoju zemlju. Želimo da se zahvalimo Rafting savezu Srbije, koji nam je omogućio da dođemo na Evropsko prvenstvo - rekao je Marko Stojanović, i dodao da će se nada da će ekipa uspeti da ode na Svetsko prvenstvo koje se krajem godine održava u Abu Dabiju, ali da će biti veoma teško jer su finansije veliki problem.

Naš tim je na putu do finala savladao Slovačku, Češku i Austriju. Treće mesto je pripalo Rusima, koji su bili bolji od Austrijanaca.

Inače, svi članovi srpske reprezentacije su iz Rafting kluba Liman iz Zemuna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija