• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.05.2016

20:29

PARTIZAN JE ŠAMPION! Crno-beli vaterpolisti preko Zvezde došli do 27. titule!

Ostali sportovi

PARTIZAN JE ŠAMPION! Crno-beli vaterpolisti preko Zvezde došli do 27. titule!

Podeli vest

Vaterpolisti Partizana postali su večeras 27. put šampioni države, pošto su i u dramatičnoj drugoj utakmici finala plej-ofa pobedili Crvenu zvezdu na Banjici sa 10:9

 

Mnogo teže nego što se očekivalo posle ubedljivog trijumfa u prvom meču (12:6) Partizan je došao do trijumfa vrednog titule, pred punim tribinama na Banjici.

Imali su crno-beli u prvoj četvrtini vođstvo od 6:3, ali je Zvezda uspela da se vrati i da se drži na rastojanju od jednog gola.

Starsportphoto©

U poslednjoj četvrtini, u kojoj je sve pucalo od crvenih kartona, protesta igrača, trenera i funkcionera Crvene zvezde protiv sudija, Partizan je imao dva pogotka prednosti, ali su 30 sekundi pre kraja crveno-beli imali napad za izjednačenje.

Pomalo brzopleto Zvezda je promašila tu akciju i poklonila Partizanu loptu da mirno, slavljenički privede utakmicu kraju, uz pesmu "grobara".

Gogov, Asanović i Gilen su sa po dva gola bili najefikasniji u timu Partizana, a veteran Peković, Aksentijević i Rapanović su bili dvostruki strelci za Zvezdu.

 

Partizan je odbranio titulu prvaka države, a ovo mu je 27. šampionska kruna u istoriji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RAJKARD

pre 7 godina

HVALA MOMCI. VI STE POŠTENI SPORTISTI. IGRALI CSTE PROTIV SISTEMA, SUDIJA, STUBOVA SRbSTVA, PROTIV BOLJEG ŠIVOTA. ULEPŠALI STE MI DAN. ZA RAZLIKU OD NAZOVI FUDBALERA I LOPOVSKOG OKRUŠENJA SVETLA STE TAČKA.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija