• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.06.2016

14:59

GRBIĆ PRED SVETSKU LIGU: Biće teško, jedan set može da odluči!

Ostali sportovi

GRBIĆ PRED SVETSKU LIGU: Biće teško, jedan set može da odluči!

Podeli vest

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da će svaki set na predstojećem turniru Svetske lige odlučivati o prolasku dalje i da će kvalitetni protivnici biti motiv više njegovoj ekipi

Srpski odbojkaši će u utorak otputovati u Kalinjingrad, gde će se tokom vikenda sastati sa Rusijom, Bugarskom i Poljskom u prvom vikendu Svetske lige.

Od početka turnira moramo da idemo na pobedu jer je svaka utakmica, set i bod može da odluči o prolasku dalje. Protivnici su teški, ali to treba da nam bude veliki izazov da probamo da odigramo najbolje što možemo - rekao je Grbić.

Grbić će u Rusiju povesti 14 igrača, medju kojima su tehničari Nikola Jovović i Aleksa Brdjović, korektori Aleksandar Atanasijević i Dražen Luburić, libera Nikola Rosić i Neven Majstorović, blokeri Dragan Stanković, Marko Podraščanin, Srećko Lisinac i Aleksandar Okolić, kao i primači Uroš Kovačević, Marko Ivović, Miloš Nikić i Milan Katić.

Selektor je naveo da je tokom priprema uradjen dobar posao i da je podignut kvalitet igre.

- Većina igrača je potpuno spremna za početak Svetske lige. Imamo problema sa Atanasijevićem i Nikićem, zbog ranijih povreda. Pokušavali smo na sve načine da pripremimo za ovaj period. Videćemo koliko će moći da nam pomognu - istakao je selektor "orlova".

Kapiten reprezentacije Dragan Stanković je rekao da je njegova ekipa tokom priprema podizala formu, da spremna čeka takmičenje i da se nada najboljem.

- Sistem takmičenja se menja iz godine u godinu. Tri utakmice u tri dana, sa protivnicima bolje rangiranim od nas. Da bismo se vratili u sam vrh, moramo da damo maksimum i više od toga. Pokušaćemo sve da pobedimo, optimisti smo, ali ako ne budemo davali makismum svakog dana, biće teško plasirati se - rekao je Stanković.

Srbija će prvu utakmicu igrati u petak od 19.10 protiv Rusije, drugu u subotu od 16.40 protiv Bugarske, a treću u nedelju od 16.40 protiv Poljske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija