• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.06.2016

13:21

KRUŠEVAC: Svečano otvoren Evropski šampionat u Moto Kross-u!

Ostali sportovi

KRUŠEVAC: Svečano otvoren Evropski šampionat u Moto Kross-u!

Podeli vest

Posle kvalifikacionih treninga održanih u subotu, danas je svečano otvoreno najveće nadmetanje dvotočkaša u Srbiji

Organizatori Evropskog šampionata - Auto moto savez Srbije (AMSS) i Moto savez Srbije (MSS), uz podršku Skupštine grada Kruševca, AMS Osiguranja a.d.o. i Ministarstva omladine i sporta, svim ljubiteljima dvotočkaša priuštili su pravi moto spektakl.

Lepo vreme omogućilo je zaljubljenicima u motociklizam da u velikom broju podrže 120 takmičara iz čak 16 zemalja.

MOMIR ILIĆ DOBIO MAĐARSKI PASOŠ: Ne brinite, neću igrati za neku drugu zemlju!

Svrstana među tri najbolje u Evropi, staza “Gajić” u Globarima kraj Kruševca na kojoj se vozi trka, duga 1.850 metara, sa 12 skakaonica, predstavlja divan prizor, kako za takmičare, tako i za posetioce, kojih je, prema proceni delegata FIM Evrope, bilo više od 3.000.

Na ceremoniji otvaranja prisutne su pozdravili Gradonačelnik Kruševca, Dragi Nestorović, koji je izrazio zadovoljstvo što je sportski događaj ovog nivoa održan upravo u Kruševcu, gradu u kome bi organizovanje ovakvih sportskih dešavanja moglo da postane tradicija.

informer.rs

Predsednik FIM Evrope, Wolfgang Srb, zahvalio se organizatorima na upornosti i istrajnosti koja je bila potrebna da bi organizovanje takmičenja na ovakvom nivou uopšte bilo moguće, uz nadu da će se u Srbiji u budućnosti voziti trke i na svetskom nivou.

MAKSIMALNI "ORLOVI"! Srbija bez izgubljenog seta savladala Bugare!

Predsednik AMSS, Mirko Butulija, istakao je važnost daljeg razvoja moto sporta, uz posebno zadovoljstvo što se Evropski šampionat nakon dvadeset godina ponovo vozi u Srbiji.

- Ovo je veliki praznik za motociklizam. Zajedničkim naporima uspeli smo da ostvarimo cilj i da organizujemo ovo prestižno takmičenje. Nastavićemo da ulažemo napore da ovo takmičenje preraste u jednu tradiciju, te da će ostati na mapi lepih dešavanja grada Kruševca i siguran sam da ćemo uživati i iduće godine - rekao je Butulija.

ROZBERGU POL POZICIJA U BAKUU! Hamilton se slupao, ali startuje deseti!

Publika je uživala u umeću takmičara, koji su u fer i sportskoj borbi pokazali svu lepotu moto sporta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija