• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.08.2016

01:30

(VIDEO) JOVIĆ "UBIO" HRVATE! Srbija bez Tea posle preokreta pobedila "kockaste" - 86:77

Ostali sportovi

(VIDEO) JOVIĆ "UBIO" HRVATE! Srbija bez Tea posle preokreta pobedila "kockaste" - 86:77

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Hrvatske sa 86:77 (16:19, 20:21, 28:20, 22:17) u poslednjoj prijateljskoj utakmici pred početak Olimpijskih igara u Riju

Srbija je na ovoj utakmici igrala bez kapitena Miloša Teodosića, koji se oporavlja od povrede prsta, koju je dobio na meču sa Argentinom, ali Hrvati to nisu uspeli da iskoriste, iako su vodili u većem delu meča.

Naše komšije su bolje otvorile utakmicu, i konstantno tokom prvog poluvremena bile u prednosti. "Orlovi" su držali priključak ponajviše zahvaljujući Raduljici, koji je postigao 11 poena u prvom poluvremenu.

U drugih 20 minuta, reprezentacije su se smenjivale u vođstvu, da bi meč prelomio plejmejker Srbije Stefan Jović, koji je minut i po pre kraja utakmice pogodio trojku sa pola terena i tako našoj selekciji doneo pet poena prednosti (82:77).

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su potom rutinski priveli utakmicu kraju i tako sa dve pobede završili turnir u Argentini.

Srbiju je predvodio Raduljica sa 17 poena, Bogdanović je dodao 13, a Nedović devet. U selekciji Hrvatske najefikasniji je bio Bojan Bogdanović sa 18 poena, Simon je ubacio 14, a 12 Bilan.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija