• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2016

19:19

KRAH SRPSKIH STRELACA! Damir Mikec i Dimitrije Grgić ostali bez finala!

Ostali sportovi

KRAH SRPSKIH STRELACA! Damir Mikec i Dimitrije Grgić ostali bez finala!

Podeli vest

Dvojica najboljih srpskih strelaca pištoljem Damir Mikec i Dimitrije Grgić nisu uspeli da se plasiraju u finale Olimpijskih igara u disciplini 10 metara vazdušni pištolj

 

Dimitriju Grgiću je jedan krug nedostajao da se plasira u finale, pošto je "upucao" 579 krugova i plasirao se na devetu poziciju, dok je Damir Mikec katastrofalno podbacio, zauzevši tek 25. mesto.

Mikec je bio jedan od favorita za osvajanje zlatne medalje, sjajno je krenuo, držao je u prve dve serije i prvo mesto, a onda je odjednom počeo žestoko da posustaje.

U petoj seriji Damir Mikec je pogodio svega 92 kruga i tu je bio kraj svih njegovih nada da može do finala.

S druge strane, Dimitrije Grgić je gađao sve bolje kako je takmičenje odmicalo. U šestoj seriji je bio fantastičan, imao je maksimalnih 70 krugova iz sedam hitaca i stigao je do petog mesta. Međutim, usledila je samo osmica i to ga je izguralo ispod linije i ostao je bez finala.

Uživo:

- Damir Mikec je praktično već ispao u petoj seriji! Samo 92 kruga je pogodio srpski strelac i pao na 24. mesto!

- Završio je Grgić petu seriju sa 96 krugova. Ponovo je na 12. mestu. U poslednjoj seriji mora da zablista, ako želi u finale!

- Kraj četvrte serije za Mikeca - 97 krugova. U jednom momentu je Damir ispao iz prvih osam, ali je na kraju četvrtog kruga na šesto mestu.

- A, dok Mikec pada, Grgić je sve bolji! Dimitrije u četvrtoj seriji ponovo 97 krugova i zauzima deveto mesto! Ako ovako nastavi u poslednje dve serije, ni finale mu neće biti daleko!

- Veliki pad Damira Mikeca u trećoj seriji! Samo 95 krugova i pao je na osmo mesto!

- Kraj treće serije za Dimitrija Grgića - 97 krugova. Bolje nego u prve dve. Dovoljno za 12. mesto trenutno.

Public

- Tri devetke je pogodio Mikec u drugoj seriji, to je dovoljno za 97 krugova i drugo mesto posle dve serije!

- Za to vreme Mikec je tek na pola druge serije i to na prvom mestu!

- Sjajno je krenuo, ali je onda Grgić počeo da popušta. U drugoj seriji ponovo 96 krugova i to mu je dovoljno za sada za 16. mesto.

- Dimitrije Grgić sjajno puca u drugoj seriji! Imao je 50 od pet hitaca i to četiri u centar, pa je došao nadomak mesta koje vodi u finale!

- Damir Mikec je "ubio" 98 krugova u prvoj seriji i drži drugo mesto!

- Dosta skroman učinak Dimitrija Grgića u prvoj seriji - 96 krugova. ikec je krenuo sjajno, imao je 50 od pet hitaca i bio je na drugom mestu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 7 godina

Naši strelci kada dođe Olimpijada kao da su udareni u glavu. najlošiji su na Olimpijadi. Sve živo osvajaju na svetskim kupovima i raznim prvenstvima, a kada dođe Olimpijada kao da se useru.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17