• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.08.2016

13:59

VUČIĆ O ĐOKOVIĆEVIM SUZAMA: Vrede više nego sve što su uradili idioti koji ga kritikuju!

Ostali sportovi

VUČIĆ O ĐOKOVIĆEVIM SUZAMA: Vrede više nego sve što su uradili idioti koji ga kritikuju!

Podeli vest

Mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić zahvalio je danas Novaku Ðokoviću na svemu što je uradio za svoju zemlju, ističući da su njegove suze nakon poraza od argentinskog tenisera Martina Del Potra pokazale koliko voli Srbiju

- Novaku Ðokoviću se zahvaljujem na svemu što je učinio za Srbiju i čestitam mu na dosadašnjim neverovatnim rezultatima. Njegove sinoćne suze su pokazale koliko voli svoju zemlju - rekao je Vučić na konferenciji u Skupštini Srbije.

On je dodao da je Novak, iako to niko ne zna, igrao povređen,što kako je dodao, ne uspeh protivnika.

- A za sve one što ga kritikuju preko raznih društvenih mreža, poručujem da više vrede njegove suze nego sve što su oni uradili u životu. A onim idiotima što ne navijaju za njih, jer misle da su tako protiv vlade, mogu samo da poručim da rade protiv svoje zemlje. Nemam reči  - rekao je Vučić.

Vučić je primetio da nije bilo lako, kad dođe neko ko je bio prvi na svetu, pa onda bude 15. ili 20.

- Ali šta da radite, to je sport, ne više od toga - rekao je Vučić.

Mandatar je poručio da on u naše sportiste veruje i da se nada da će doneti rekordan broj medalja iako sada ne izgleda tako.

- Svi smo svim srcem uz njih i bodrićemo ih, čekaćemo ih i slaviti sa njima -  poručio je Vučić.

Upitan za uspeh sportistkinje sa Kosova koja je osvojila Zlatnu Medalju, mandatar je primetio da su tu vest objavile brojne televizije, CNN i BBC tako brzo.

- Ubjavili su vest posle minut ili minut i po. Zapitao sam se kada su pre saznali - kazao je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kika

pre 7 godina

Hahahaha... Bravo Vučko... Nije ona osvojila medalju. Ona je dobila medalju kao sto su dobili i nezavisnost... ali privremenu...

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

У излагању се помињу коментаторски текстови о Ђоковић Новаку по интернет друштвеном мрежама. Значи, неко нас прати и посматра и то преноси где треба. Пазите где и шта пишете.

marko

pre 7 godina

Izvini Savo Prokopovicu, a sta ja to treba da pazim i od koga. Smesan si ako mislis da neko moze da ti zacepi usta. Mnoge srbomrzce boli istina i uspeh srbije ma gde i ma kako. Mi smo ludi sto ne gledamo svoja posla u pravom smislu reci i prestanemo da trcimo za raznoraznim zapadnim sargarepama. Traze da ispunimo i zadnje slovo svakog dogovora a oni uvek slazu kad treba oni da ispune svoj deo. Isporucite milosevica i eto vas u eu isporucite karadzica i eto vas u eu Isporucite mladica i eto vas u eu Briselski sporazum 1 i eto vas u eu Briselski sporazum 2 i eto vas u eu I sta sad jos traze PRIZNAJTE KOSOVO I ETO VAS U PI...DI MA...RINI. Koga se vise bojite kukavice nijedne. Uklesi ovo na svoj zid SRBIJA NIKAD NECE UCI U KLUB EVROPA. Mi smo za njih mali Rusi i tacka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija