• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.08.2016

18:38

OLIVERA OČAJNA I LJUTA IDE U RIO: Sama sam, bez trenera, ali pričaću kada se vratim!

Ostali sportovi

OLIVERA OČAJNA I LJUTA IDE U RIO: Sama sam, bez trenera, ali pričaću kada se vratim!

Podeli vest

Srpska atletičarka Olivera Jevtić ljuta jer će na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru prvi put posle 26 godina biti bez podrške i da je zbog toga strah

Ovo su mi pete olimpijske igre, ali imam osećaj kao da su prve. Strah me je, idem bez logističke podrške, bez trenera. Prvi put posle 26 godina trener ne ide sa mnom. Kada dođem u selo moraću sama da se snalazim, sama da organizujem, da tražim pomoć iz drugih zemalja. Osećanja su mi pomešana i jako mi je žao - rekla je Jevtićeva na konferenciji za novinare u Beogradu uoči puta u Rio.

Posle Olimpijskih igara i maratona ću imati mnogo toga da kažem, da isteram iz srca
Olivera Jevtić, srpska atletičarka

Olivera Jevtić, koja će nastupiti u maratonu, otputovala je na Olimpijske igre sa srpskim rvačima. Kako je rekla, neće da ih "baksuzira", već će posle takmičenja imati "mnogo toga da kaže".

- Nije dobro kada se unosi negativna energija. Posle Olimpijskih igara i maratona ću imati mnogo toga da kažem, da isteram iz srca - rekla je ona.

Jevtićeva je istakla da se u Riju nada najboljem rezultatu u poslednjih šest godina.

- Imam lepe uspomene iz Brazila, dve pobede u Novogodišnjim trkama u toj zemlji i mnogo mi odgovara ta strana. Boriću se sa Bogom i sa sobom i daću sve od sebe. Ne znam stazu, ali dobro poznajem Rio. Pokrenula sam se poslednja dva meseca, jako sam zadovoljna formom i očekujem bolji rezultat u maratonu nego što sam imala u poslednjih šest godina - rekla je Olivera Jevtić.

Upitano za njeno zdravstveno stanje i da li je dobro, Jevtićeva je odgovorila:

- Jesam, hvala Bogu, to me jedino drži u svemu - rekla je Olivera Jevtić koja će maraton na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru trčati u nedelju, 14. avgusta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17