• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Guardian

08.08.2016

22:41

RUSE SUSPENDOVALI, A ALBANKU PUSTILI NA OI! Majlinda Keljmendi pre dva meseca ODBILA doping test!

Ostali sportovi

RUSE SUSPENDOVALI, A ALBANKU PUSTILI NA OI! Majlinda Keljmendi pre dva meseca ODBILA doping test!

Podeli vest

Sramotnom licemerju Međunarodnog olimpijskog komiteta nema kraja! Dok su svi čak na oko sumnjivi ruski sportisti suspendovani sa Olimpijskih igara, Albanka sa Kosova Majlinda Keljmendi je pre dva meseca ODBILA da se testira na doping i - nikom ništa

 

Kako piše britanski list "Gardijan", Keljmendijeva se pre dva meseca na takmičenju u Francuskoj suočila sa nenajavljenom doping kontrolom. I umesto da da uzorak, ona je odbila da se testira!

- Kontrola je rađena u junu u Francuskoj. Sportistkinja i njen trener nisu želeli da se podvrgne testu. Ako kazne bude, ona će važiti samo na teritoriji Francuske - stoji u informaciji koju su Englezi dobili od Svetske džudo federacije. 

printscreen

Ovu informaciju potvrdio je čak i Agron Kuka, vođa kosovskog džudo olimpijskog tima.

- Na trening kampu u Francuskoj prišla nam je jedna osoba i zatražila da uradimo doping test. Međutim, ona nije imala nikakve dokaze da je iz Svetske doping agencije i mi smo je odbili. Kasnije su Francuzi od toga napravili frku, bez ikakvog razloga, jer je Majlinda potpuno čista - tvrdi Kuka.

I dok su Rusi masovno oterani sa Olimpijskih igara, samo na osnovu sumnje iznete u izvesnom Meklarenovom izveštaju, mnogi potpuno čisti, među kojima je i Jelena Isinbajeva, višestruka svetska rekorderka u skoku motkom, Majlinda Keljmendi je odbila da ode na doping test i - pojeo vuk magarca.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mikibankar

pre 7 godina

Njoj sleduje nagrada za medalju, kako je Vlada Srbije odlucila.\nkosovo je Srbija tako da je to medalja Srbije.\nako mi ne prihvatamo Kosovo kao nase onda sta da ocekujemo.\n

Hercegov Grad

pre 7 godina

U svemu tome učestvuje i Srbija! Da nije tako nebi ucestvovala u tom nepostenom cinu! n

daklu

pre 7 godina

daj bre rusi se dopinguju decenijama..imaju citavu nauku i institute koji rade na tome..

Den

pre 7 godina

Hey bre, o cemu vi pricate? Rusi ah? Zasto vi, mislim na vasu vrlo malu manjinu, uvek imate neki negativan komentar oko te zemlje, cak sada i na informeru. Rusi su napravili ekonomsko cudo, zadnjih deset godina. Pa vi I dalje pisete disinformacije. Nije dosao anglo dolar, kao u nemackoj I japanu, ne, sami su se digli. Pitanje koje je itekako bilo bitno jeste. Sta bi bilo bez zapadne kulture? To vise nije spor! Sve sto taknu uniste, sad je I sport na redu. Nista vise zapad nema vredno da ponudi svetu, aman bas nista. Kad bi amerika propala kroz zemlju, malo bi nesto primetio, ali prilagodio bi se za 5 minuta, kao da se nista nije desilo. A vi, vasa tiranicna manjina, da vam bog dozvoli da vasa deca zive I rade na zapadu, I njihova itd. Dobro cu proci, kad sve najbitnije na svetu zamene, za neka ok kola na kreditu, kao I stan, koji ce morati da prodaju kad ostare, I da uvek imaju dovoljno za neku krpu I pametni telefon. Mozda se nasi gastarbajteri mnogo sire, pa vi imate neku lepu pseudo sliku o zapadu. Tamo nema Slave, nema familije, nema vremena za sopstvenu decu, nema slobode, to samo vazi za bogatase, nema kulture, I najbitnije, nema ljubav prema coveku I inteligencija, jednostavno ne postoji. Ko zna, mozda je na kreditu, a mi nismo ni blizu. Posle tri generacije, lako je objasniti anglosima, da je sve normalno.......a genetica je cudo. Gibbon je rekao srbi imaju dobra tela, a spor um. Englezi ne da su spori, oni ni nemaju ni dobro telo. Vrlo malo ruznijeg naroda postoji na ovom svetu.

Čitateljka

pre 7 godina

Ha ha... Ruski sportisti su na dopingu od kada je doping izmišljen!

A Gde je Nama medalja

pre 7 godina

Prestanite sa takvim da komsiji crkne Krava ponasanjem! Svaka joj cast, bori SE za svoj narod I zemlju a ovi nasi SE fotkaju po selu!!

veselinv

pre 7 godina

Nemci su i stvorili Albaniju radi genocida nad srbima a Kosovo i Metohija je deo tog plana pa Bah Nemac jeste to saveznik pa dotična Albanka dopingovana promoviše plan nezavisnosti uz podršku Nemaca Engleza Amerikanaca.. i ostalih saveznika identično kao što su isplanirali drton da izbace Srbiju sa fudbalskog prvenstva i uvedu Albaniju potpuno marginalnog fudbalskog znanja baš kao i bosnu za svetsko prvenstvo u brazili dakle u fudbalu je sve apsolutno namešteno počev od žrebova za prvenstva i kupove da bi se promovisali kao uspešni oni koi to nisu a neuspešni oni koi to jesu akoi su neprijatellji fašista i engleskog plemstva!

Djordje

pre 7 godina

Treba da budemo ponosni sto je nasa, srpska drzavljanka osvojila zlato, i da je premijer nagradi sa obecanih 45000 evra za nase sportiste.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija