• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2016

11:38

(FOTO) HIT U RIJU! Žene skroz poludele za olimpijcem sa Tonge!

Ostali sportovi

(FOTO) HIT U RIJU! Žene skroz poludele za olimpijcem sa Tonge!

Podeli vest

Pita Taufatofua sa ostrva u Okeaniji na otvaranju Olimpijade pojavio se polugo. Sada ne može da se odbrani od dama, među kojima su i bivša srpska snajka Andrijana Lima, ali i ćerka Džordža Buša
Informer

Hteo sam da ispoštujem tradiciju svoje zemlje, pa sam se pojavio u suknji u kojoj su marširali naši ratnici pre 200 godina
Pita Taufatofua

Žene širom sveta poludele su za majstorom tekvondoa Pitom Taufatofuom (32) sa Tonge, malog ostrva u Polineziji, koji je tokom otvaranja Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru polugo nosio zastavu svoje zemlje. Zgodni sportista sada ne može da živi od dama, koje mu sa svih strana zemaljske kugle šalju ljubavne poruke, i na svakom koraku ga spopadaju u Riju.

Tekvondoista je ženama privukao pažnju jer se 5. avgusta, na otvaranju najveće svetske sportske smotre, pojavio samo u suknji, što je narodna nošnja u njegovoj kraljevini Tongi. Ostatak tela mu je bio go, premazan uljem, pa su mu mišići još više došli do izražaja. Istog trena na Instagramu ga je zapratilo 109.000 obožavalaca, uglavnom dama, a njegova stranica na Fejsbuku dobila je čak 15.000 lajkova.

Slobodan je, navalite

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Tonge Takitoa Taumoepeau ohrabrio je žene da slobodno iskažu ljubav popularnom sportisti.
- Pita nije oženjen. Imao je puno devojaka, ali nema suprugu niti ozbiljnu vezu - kazao je Taumoepeau i dodao da je celo ostrvo od 105.000 stanovnika ponosno na svog barjaktara.

Taufatofua je tako za samo nekoliko minuta postao prava zvezda. On više ne može da se odbrani od žena, koje ga saleću na ulici u Riju i traže da se slikaju s njim. Među njima je i brazilska manekenka, bivša žena srpskog košarkaša Marka Jarića Adrijana Lima. Ona nije odolela da se ne slika sa zgodnim olimpijcem, a njihov selfi odmah je postavila na svoj Instagram profil. Slično je uradila i ćerka bivšeg američkog predsednika Džordža Buša, kao i brojne druge poznate ličnosti.

S druge strane, Pita Taufatofua ne može da veruje šta mu se dogodilo.

- Dok sam šetao olimpijskim stadionom, svi su me slikali. Kasnije mi je neko prišao i rekao: "Da li znaš da si glavna vest na Tviteru u svim većim zemljama sveta." Bio sam u čudu. Ni u snu nisam očekivao takvu reakciju - kazao je Taufatofua, koji živi u australijskom gradu Brizbejnu, ali je odlučio da se takmiči za Tongu jer mu je otac tamo rođen.

On je dodao da mu je na otvaranju OI bilo bitno da ispoštuje tradiciju svoje rodne zemlje, a ne da privuče ženske poglede.

- Hteo sam da planeti predstavim našu kulturu. U tradicionalnoj suknji koju sam nosio marširali su naši ratnici još pre 200 godina - kazao je tekvondoista.


(FOTO) NIJE MU ODOLELA Adrijana Lima "upecala" zgodnog barjaktara iz Tonge!

On je dodao da se od 18. godine povremeno bavi manekenstvom i da je snimao brojne reklame za modne kuće u Australiji. Veoma je aktivan i u humanitarnim organizacijama, posebno onima koje se bave zaštitom prava dece.

Pored manekenstva, humanitarnog rada i tekvondoa, Taufatofua je i posvećeni katolik. On je na društvenim mrežama napisao da bez vere ne bi mogao da zamisli život.

- Jako mi je važno da redovno idem u crkvu. Misu ne propuštam, a pored religije važne su mi i porodične vrednosti - otkrio je sportista, koji će prvi put na borilište izaći u četvrtak.

Informer

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija