• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.08.2016

15:25

DŽABE SMO SE NADALI! STRELCI PONOVO RAZOČARALI! Grgić i Mikec se neće boriti za medalju!

Ostali sportovi

DŽABE SMO SE NADALI! STRELCI PONOVO RAZOČARALI! Grgić i Mikec se neće boriti za medalju!

Podeli vest

Srpski reprezentativci u streljaštvu Damir Mikec i Dimitrije Grgić nisu uspeli da se plasiraju u finale u disciplini malokalibarski pištolj 50 metara

 

Dimitrije Grgić koji je sve do poslednje šeste serije bio u igri za finale, ali  je kvalifikacije završio na 16. poziciji sa ukupno 552 kruga.

Damir Mikec je bio još lošiji, on je iz borbe za finale ispao već nakon druge serije, a takmičenje je završio sa ukupno 551 krugom.

Mikec je vrlo brzo izgubio sve šanse za finale, ali je Dimitrije bio u dobroj poziciji sve do poslednje serije. Grgić je čak tokom kvalifikacija bio među prvih osam, imao je mesto koje vodi u finale. Ali, počeo je da posustaje u finišu četvrte serije, petu je odradio još lošije, dok je u šestoj potpuno podbacio i definitivno ostao bez šansi da se nađe među osam najboljih strelaca. 

Prvo mesto u kvalifikacijama pripalo je reprezentativcu Južne Koreje Jinu Jongohu (567 krugova), drugi je bio Pang Vei iz Kone, a treći Han Sengvu.

UŽIVO:

Šesta serija:

NEMA FINALA. Grgić je šestu seriju okončao sa 91 krugom, ukupno ima 552 što je dovoljno za 16. poziciji. Dva mesta slabije plasiran je Damir Mikec sa 94 kruga u poslednjoj seriji i 551. ukupno.

- Mekec se probudio. Raspucao se u šetoj seriji i sada je 18. sa 84 pogođena kruga. 

- Nema ništa od finala izgleda. Grgić i dalje daleko od osam najboljih. Trenutno je 15.

- Nije dobro počela šesta serija za Dimitrija koji pada na 12. poziciju. Pritisak izgleda čini svoje. Srpski strelac pada na 16. poziciju sa trenutno 37 pogođenih krugova.

Peta serija:

- Mikec u petoj seriji ima 93 pogođena kruga, sa svim prethodnim dovoljno za vrlo loše 24. mesto.

- Deseti, pa deveti i ipak na desetom mestu Grgić sa 93 kruga posle pete serije. Ima još jednu seriju da se domogne finala.

- Grgić i dalje daleko od finala. Na dalekom je 13. mestu. Mikec je 28. Dimitrije se bori za mesto koje vodi u finale svim silama. 

- Loše je Dimitrije počeo i ovu seriju, sa 27 krugova je za sada na 15. poziciji. 

Četvrta serija

- Posustaje Grgić, četvrtu seriju je okončao tek na 14. poziciji sa 90. krugova. Mikec ne može do finala definitivno je sano još od druge serije. Četvrtu je završio sa 91. krugom.

- Nije dobro. Grgić je pao na 17. poziciju. Mikec trenutno samo četiri mesta slabili sa 56 krugova.

- Mikec se polako budu, ali kasno. Početkom serije je 26. Grgić za sada 11.

- Dimitrije Grgić početkom treće serije skače na peto mesto, ali brzo pada na 11, trenutno sa 26 pogođenih krugova.

Treća serija:

- Mikec je u trećoj seriji pogodio 93 kruga.

- Grgićeva pozicija varira iz serije u seriju ali bi mogao u finale. Posle treće serije je sa 93 kruga na 12. poziciji.  

- Početkom serije Grgić je pao na 12. mesto, pa se zatim vratio među devet najboljih. 

Druga serija: 

- Grgić je drugu seriji završio na sjajnom devetom mestu sa 94. kruga. Mikec je sa  61. krugom bio na 34. mestu, dok drugu seriju završava sa 90 pogođenih krugova

- Ispao je Grgić iz najboljih osam. Sa 56. krugova je trenutno 12. Ali, varira Grgićeva pozicija, sada je osmi sa 76. krugova. Mikec u nokautu, sada je 35.

- Grgić se probio na osmo mesto početkom druge serije sa do sada pogođenih 29 krugova. Nastavlja da napreduje, trenutno je šesti. Mikeci nikako ne ide, 35. je početkom serije sa osam krugova.

Prva serija:

- Loše je počelo. Grgić posle prve serije 18. sa 91. pogođenim krugom, Mikec je tek 28. sa 89.

- Grgić je malo popravio plasman, 17. je sa 91. krugom, dok je Mikec pao na 22. mesto - još je u toku prva serija. 

- Loš početak Srba, Mikec je trenutno 23. sa 45 pogođenih krugova. Grgić je malo bolji, 16. je sa 55 krugova. 

Puca se šest serija po deset hitaca u kvalifikacijama. Osam takmičara sa najboljim rezultatom plasiraće se u finale.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija