• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.08.2016

18:30

KUKOLJ ZAVRŠIO IGRE: Izgubio sam od najboljeg na svetu

Ostali sportovi

KUKOLJ ZAVRŠIO IGRE: Izgubio sam od najboljeg na svetu

Podeli vest

Srpski džudista Aleksandar Kukolj rekao je da misli da je imao dobar plan u osmini finala turnira na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ali je kazao i da ga je protivnik iznenadio bacanjem

 

 

- Imali smo neku ideju kako to treba da ide i gde da tražim šansu. Već sam ranije od njega izgubio, on je po papirima prvi nosilac, najbolji je danas. Prosto, takav je sport, u sekundi ste izgubili u sekundi ste pobedili. I dalje mislim da je ta ideja koju smo imali bila okej - rekao je Kukolj novinarima posle meča. 

On je danas izgubio od Japanca Mašu Bejkera, a pre toga je savladao Slovenca Mihaela Žganka.

- Borbu sam dobru otvorio, okej sam se osećao, okej mi je bilo samopouzdanje. On te neke stvari radi neverovatno dobro, najbolje na svetu. Daleko od toga da sam potcenio njegov kuk ili nešto, ali sam mislio da ću proći, čisto da napravim neku razliku sa kojom bih mogao da radim do kraja borbe. Ponavljam, nisam potcenio, prosto mi je neverovatno da je uspeo odatle tako da me ispali nazad. Neverovatno - rekao je Kukolj.  

Prosto mi je neverovatno da je uspeo odatle tako da me ispali nazad

Aleksandar Kukolj, srpski džudista

Srpski reprezentativac naveo je da su danas izgubili olimpijski pobednik, svetski vicešampion, svetska prvakinja.

- Ispadaju iskusni. Tu sam tražio svoju šansu. Ovo je sport da je sve kako kažu papiri, ne bismo se ni borili, podelili bismo medalje četvorici i dovidjenja, prijatno. Jednostavno nisam uspeo da prodjem. Nemam zamerku na trenažni proces, danas sam se dobro osećao, iako uvek ima prostora za napredak u glavi i u telu. Svi su došli u velikoj formi - rekao je Kukolj. 

On je kazao da će sada uzeti nekoliko slobodnih dana "da se konsoliduje". 

- Naravno da će mi biti teško u narednim danima. Što pre prihvatim, biće bolje. Mlad sam, imam 24 godine. Ako me posluži zdravlje, čekaju me još dva olimpijska ciklusa. Svašta mi prolazi kroz glavu. Da sam danas bio olimpijski pobednik, verovatno bih dva meseca uzeo slobodno. Ali, ovako bih sad išao, dubio na glavi, eksplodirao - rekao je Kukolj.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija