• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

13.08.2016

11:58

BAČENE ČINI NA SRPSKI OLIMPIJSKI TIM U RIJU?! Ivana Maksimović: Neko nas je prokleo!

Ostali sportovi

BAČENE ČINI NA SRPSKI OLIMPIJSKI TIM U RIJU?! Ivana Maksimović: Neko nas je prokleo!

Podeli vest

Strelci Ivana Maksimović i Stevan Pletikosić i kapiten vaterpolo reprezentacije Živko Gocić tvrde da je neko bacio čini na olimpijski tim Srbije

Srpski olimpijci, koji beleže razočaravajuće rezultate na Igrama u Riju, tvrde da ih je neko prokleo i da je zla kob kriva za totalni debakl koji preti našoj celokupnoj delegaciji!

Kao omađijan
Zla kob se nadvila nad našom ekipom. Počeo sam takmičenje veoma čudno i nerazumljivo sam gađao
Stevan Pletikosić

Ni posle sedmog dana Srbija nema medalju, a sve su manji izgledi da će se nešto promeniti do kraja turnira.

Loša atmosfera

Srebrna strelkinja iz Londona Ivana Maksimović kaže da nema objašnjenja za očajne rezultate naših sportista, koji su s velikim očekivanjima i u dobrom raspoloženju otputovali na Igre u Južnu Ameriku.

- Imam osećaj kao da nas je neko prokleo! Među nama u Olimpijskom selu zavladala je loša atmosfera, ne zbog loših odnosa već zbog loših rezultata. Nije lako krenuti na takmičenje a znati da su već ispale sve one kolege koje su bile favoriti - kaže Maksimovićeva i dodaje:

- Ma koliko da se trudiš da budeš pozitivan i vedar, znaš da svi očekuju baš od tebe da odeš na meč i preokreneš čitavu situaciju. Nije lako takmičiti se sa tim pritiskom i na kraju pobediti. Nadam se da će se situacija promeniti i da će biti bolje u nastavku.

Starsportphoto

čekajtebre!

Milica Mandić

srpska tekvondistkinja

Ponosna sam na svakog sportistu koji se do sada borio bez obzira na rezultat. Ne smemo da dozvolimo da dosadašnji neuspesi utiču na sportiste koji sad dolaze i koji tek treba da se takmiče. Nadam se da su nam se desili svi maleri koji su mogli i da sad kreće bolje vreme za tim Srbije.

Tanjug
 

Vaterpolisti Srbije su u noći između petka i subote igrali sa Australijom za opstanak na Olimpijskim igrama. Kapiten "delfina" Živko Gocić ističe da njegovi saigrači i on nikada lošije nisu igrali na nekom prvenstvu kao sad u Riju.

- Ne znam šta se sa nama dešava, nije mi jasno. Ne igramo dobro na ovom turniru i taj problem moramo da rešimo što pre ako želimo da postignemo neki bolji rezultat. Nemam opravdanje za dosadašnje loše partije. Među nama sve savršeno funkcioniše, osim igre naravno. Atmosfera je odlična, držimo se zajedno i tako će biti. Nikakvih nesuglasica nema ili nešto slično - objasnio je Gocić.

Daleko ispod renomea

Ni srpski strelac Stevan Pletikosić nije uspeo da izbori finale u disciplini 50 metara puška ležeći, iako je četvrti na svetskoj rang-listi.

- Nažalost, ne vredi! Zla kob se nadvila nad našom ekipom. Nikako nisam mogao da uđem u pravi ritam, ne znam šta se ovo ovde dešava. Počeo sam takmičenje veoma čudno i nerazumljivo sam gađao, posle sam se konsolidovao, ali to nije bilo dovoljno - zaključio je Pletikosić.
 

NAZIRE SE POTPUNI DEBAKL NAŠEG OLIMPIJSKOG TIMA: Hteli 12 medalja, a osvojili NULA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 7 godina

Neverovatno,da čovek ne poveruje da to govore ozbiljno.A,ako to zaista misle onda mi je jasno zašto su tako prošli.Ima u tom sportu takmičara,trenera,pomoćnih trenera,lekara,fizioterapeuta,masera....A ima I psihologa I pedagoga.O tome Olimpiski komitet nije nikada razmišljao I zato ih sram bilo.Važno im je bilo samo njihovo dupe I da njih što vise luksuzno dođe u Rio.Većina od njih iz Komiteta I nemaju kapaciteta da ozbiljno razmišljaju o sportistima.Zato im I pojedini sportisti,kao ovi,i daju takve izjave,koje su veća sramota od njihovih bednih rezultata

delije

pre 7 godina

udovičić je kriv i politika zbog gluposti prema kosovskim sportistima

MARKO

pre 7 godina

ajd ne ser... vec malo manje selfija a vise ozbiljnosti.

kardan

pre 7 godina

ja mislim dasi baš ti bacila čini i urekla reprezentaciju olimpiskih igara tvojom izjavom da ideš u rio da praviš bebu sa tvoim ljubavnikom e pa eto zastosi isla u rio na teret ovog namučenog naroda dase seksaš a mo da kući gladujemo.VELIKOTI HVALA.

Kunta 1 za Kinte 3

pre 7 godina

Ma nisu bacene cini, nego je Toma baksuz!

zombi

pre 7 godina

"Mi smo sportska sila #1 i pretnja smo celom svetu koji nas zbog toga mrzi". Probudite se,Vase cini su nerad I javasluk.

gedza

pre 7 godina

niko ne kaze da ste krivi za lose rezultate....al aj manite nas glupih izgovora!!! \n

Sarastro

pre 7 godina

Verujem u čini. Mi nažalost imamo dosta neprijatelja oko nas, velikih i malih. Od čini se treba zaštiti unapred i onda ići na takmičenja. Možete i da mi se smejete ali one postoje.

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

То ми говоримо од првог дана. Јужноамеричку црну вуду магију неко је бацио на Ђоковић Новака, а Дракче из Болеч каже, да је вуду магија бачена на све српске спортисте. То је вероватно читала на Информеровим интернет страницама ова Ивана (што је повела мужа са собом да у Рију праве дете) и украла нашу интелектуалну својину и пласира као своју изјаву. Она се нашом изјавом оправдава што је дибидус подбацијала на Олимпијади. То није лепо. Нас је код дућана Мотика трговца Лазе у Ритопеку ономад посетио новинар из часописа Зона сумрака (што смо уредно објавили на Информеру) и рекао, да су и они приметили чудно понашање код Ђоковић Новака, а каже и код осталих српских спортиста. Вуду магија је опасна.

Filip

pre 7 godina

To je zato što niste poveli Jasnu Šekarić. Ta velika nepravda se streljačkoj ekipi stravično osvetila. Pa zaboga ona je imala ispunjenu normu! I da nije zbog onoga šta je uradila za Jugoslaviju i Srbiju dok je živa treba da predvodi naš tim na olimpijadama.

zoran popovic

pre 7 godina

mozda nekome zvuci neozbiljno,ali treba dobro razmisliti o izjavi ivane maksimovic toliko pehova uopste nisu slucajnost.

okle

pre 7 godina

KO JE TAJ KOJI VAS JE PROKLEO J.... G. U U... VALJDA CE MO SKINUTI MAGIJU

dejan

pre 7 godina

A zasto niste isle kod neke "vracare" pre OI? Hahaha...kenjate za medalju...kakve vracare kakvi bakraci...samo niste imali srece a i treba priznati da je bilo dosta boljih od vas a pitanje je kojiko ste zapravo i bili spremni za medalje, osim na recima!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija