• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.08.2016

19:35

IVANA MAKSIMOVIĆ POSLE DEBAKLA U RIJU: Pokazaću koliko vredim, a Igre ću pamtiti po jednoj stvari!

Ostali sportovi

IVANA MAKSIMOVIĆ POSLE DEBAKLA U RIJU: Pokazaću koliko vredim, a Igre ću pamtiti po jednoj stvari!

Podeli vest

Ivana Maksimović Anđušić oprostila se od Olimpijskih igara u Riju, na kojima nije ispunila očekivanja, ni svoja ni ovdašnje javnosti

Srpska reprezentativka u streljaštvu je u potpunosti podbacila u Riju, pošto nije uspela da se plasira u finale nijedne discipline.

Ipak, ona je istakla da će ove Olimpijske igre pamtiti po tome što je na otvaranju nosila srpsku zastavu.

Sport te oblikuje kao osobu, ali takođe i uči kako da prihvatiš poraz. Oni su deo svakog puta, treba znati nositi se sa time. Iako nisam uspela u svom cilju, Rio će zauvek ostati zapamćen po ovoj noći. Hvala svima na podršci! Ovaj deo puta je završen, biće još izazova i Igara da pokažem šta umem i koliko vredim - napisala je Ivana na Instagramu uz fotografiju sa otvaranja Igara.

 

 

 

BAČENE ČINI NA SRPSKI OLIMPIJSKI TIM U RIJU?! Ivana Maksimović: Neko nas je prokleo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DS

pre 7 godina

Naredni put ponesi lovacku pusku,valjda ce jedna sacma pogoditi centar. E,sad mozes sa svojim Andjusicem praviti bebu kao sto si nam obecala prije pocetka takmicenja. Srecno,

aleks

pre 7 godina

IRONIJA vam je glupava, kakav je i pisač, najblaže rečeno. Сетуј (постави) ћирилично и латинично писмо на твом ПЦ-у (пи си-у). Pitajte me za savet KAKO, objasniću vam detaljno (koji OS koristite?) ali uz uslov da odgovorite na pitanje: Može li PC da se startuje bez OS-a?, ako je vaš odgovor NE, onda ne tražite savet, vi ste totalan LAIK, jer ne znate niti šta startuje PC, niti šta je OS.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Е, требало је у цркву поћи, свећу запалити - за срећан пут.! Уместо тога, са вером у Бога - Ви код Томе на крканлук.. Чуј.."Парти" се то зове..?! На "парти" се иде после, кад се посао заврши и резултати зброје...! Српска традиција налаже - пре пута, запалити свећу и помолити се свевишњем да нас погледа...Сила Бога не моли,,,сиротиња мора и треба...! А онда буде и берићета, кажу сељаци...

surovi

pre 7 godina

Kritikuju te oni koji se nikad nisu bavili sportom. Oni koji su se bar malo "očešali" o sport znaju kakvi su to izazovi. Bila si dostojanstvena, ponosna i pomalo tužna.Veliki pozdrav i ne daj se. Samo glavu gore.

Tomas Gustaffson

pre 7 godina

Ja se ceo život fanatično bavim sportom! I kritikujem ovakve podbačaje u sportu! Ti kao znaš ko se čime bavi? Ovo je neozbiljan pristup tako eminentnom takmičenju od strane dotične! Pohlepna na slavu, jedino joj je važno bilo da ona nosi zastavu i...???

Milorad Culibrk

pre 7 godina

Molim Vas daime Surovi promenite makar u Realni ako ne i nesto lepse. Uzasavam se komentara ( i ako ne mislim da je to deo naseg mentaliteta vec da su ovi hejteri vredniji od nas i kao krvozedne zivotinje moraju da zadovolje svoju strast za krvlju ) koji ponizavaju nase sportiste. Pa sta bi Srbija da nije sporta i sportista. Koliko li sam puta putujuci svetom u nemogucnosti da objasnim ko je i gde je Srbija rekao NOVAK DJOKOVIC i sve bi se odmah razjasnilo. Hvala tebi devojko i svim nasim sportistima neka vas prati sreca i ljubav i da se okitite U S P E H O M. Ipak smatram da u nasoj drzavi Danskoj zvanoj MOK na celu sa Vladom Divcem ipak nesto smrdi.

Ljubo

pre 7 godina

Da ni jednu medalju ne osvoje ,oni svi su nase zlato i srebro ....sport je da se dokazujes i padas ,osvajas i gubis ...uspijeh je vidijeti i brojcano sportiste iz Srbije ,najljepse drzave ,koju nisu mogli slomiti ni milosrdni andjeli ni sorosevci ni sve medijske kuce ovog svijeta koje nas u satanu proglasavase...SRBIJA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17