• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.08.2016

06:01

SRBI DANAS U RIJU: Navijamo za kajakaše, Draganu Tomašević i Milana Ristića!

Ostali sportovi

SRBI DANAS U RIJU: Navijamo za kajakaše, Draganu Tomašević i Milana Ristića!

Podeli vest

Deseti dan Olimpijskih igara u Riju što se srpskih sportista tiče protećiće u znaku kajakaša, dok će na borilišta i atletičari

Kajakaši na svenu stupaju oko 14.30 kada će Nikolina Molodvan i Milica Starović u tandemu probati da se domognu polufinala, a koji minut posle njih i Olivera Moldovan će probati da se domogne borbe za medalju.

Potom će na scenu u 14.38 Olivera Moldovan, a Dejan Pajić u trci na 1.00 metara  takmičenje počinje u 15:14. Ukoliko svi prođu kvalifikacije tokom dana ih očekuju i polufinalne borbe. 

U noći između ponedeljka i utorka, tačnije u 01.30 Draganu Tomašević se takmiči u bacanju diska u kvalifikacijama, dok deset minuta kasnije nadmetanje počinje Milan Ristić, kojeg očekuje kvalifikaciona trka na 110 metara sa preponama.

SRBI NA OI, 10. DAN

14:31 - Kajak (K2 500m, kvalifikacije) - Nikolina Moldovan, Milica Starović
14:38 - Kajak (K1 200m, kvalifikacije) - Olivera Moldovan
15.14 - Kajak (K1 1.000 - kvalifikacije) - Dejan Pajić
15:46 - Kajak (K2 500m - 1/2 finale) - Nikolina Moldovan, Milica Starović
16.00 - Kajak (K1 200m - 1/2 finale) - Olivera Moldovan 
16.14 - Kajak (K1 1000m - 1/2 finale) - Dejan Pajić 
01.30 - Atletika (disk, kvalifikacije, grupa A) - Dragana Tomašević
01.40 - Atletika (110m prepone, kvalifikacije) - Milan Ristić



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija