• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

16.08.2016

06:28

PETROVIĆ ODMAH PROVOCIRA: Veselim se Srbiji, znaju oni da smo im mi težak protivnik!

Ostali sportovi

PETROVIĆ ODMAH PROVOCIRA: Veselim se Srbiji, znaju oni da smo im mi težak protivnik!

Podeli vest

Košarkaške reprezentacije Srbije i Hrvatske sastaće se u noći sreda na četvrtak u četvrtfinalu Olimpijskih igara, a selektor "kockastih" je presrećan zbog toga

Selektor Hrvatske Aleksandar Petrović presrećan je što će "kockasti" sa "orlovima" igrati za polufinale Olimpisjkih igara. 

- Prezadovoljan sam. Veselim se Srbiji! Uveravam vas da su oni večeras navijali za Litvaniju. Znaju da smo im mi puno teži protivnik. Nema tu puno nepoznanica. U Kordobi njima nije igrao Teodosić, a nama Hezonja. Veselim se Srbiji, odavno hrvatska košarka nije bila ovako blizu zone medalja kao danas - kazao je Petrović, prenosi Index.hr

SRBIJA PROTIV HRVATSKE U ČETVRTFINALU! Spektakl u Riju, komšijski derbi za polufinale!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nth

pre 7 godina

Mislim da njegovo stvarno mišljenje o meču sa Srbijom bolje pokazuje ova slika nego ovo što je izjavio.

Djole

pre 7 godina

Aco lepo je i sportski od tebe što kuražiš i sebe i ekipu ali ako si ti presretan što igraš protiv nas,šta mi tek da kažemo?Što se navijanja tiče,grešiš navijao sam za vas iz sve snage,Litvanci umeju da budu nezgodan protivnik,,a vi će te proći kao Kinezi,sve ispod dvadeset razlike za nas,smatraću neuspehom!!Znaš onaj bećarac ....svaka kocka hoće da se bocka....,e pa bocnu ćemo vas u sve jednu,a što se zone medalja tiče u pravu si,tako blizu,a tako daleko,da ne kažem "Tamo daleko"

miki delija

pre 7 godina

aco srbendo ti ovo od straha govoris a znas da ste nam musterije zauvek odracemo vas alui i zato i pevamo i slavimo mi ovo u srbiji a kaze se deri ujake zarad medalje

srbin

pre 7 godina

Kad ste nam vi bili težak protivnik, ne znam samo kad ste šta osvojili i kad ste nas zadnji put pobedili. Vi niste košarkaška sila, sem što smatrate za sebe

petar123

pre 7 godina

Pa ako će te nas oderat kao ostale što derete na olimpijadi onda neka tako bude.Mi će mo danas imati 4 zlatne medalje i jednu srbrnu a vi dragi susjedi,koliko ih vi do sada imate.Svejedno vas poštujem i za vas navijam kad igrate protiv drugih.Pozdrav iz Hrvatske

aleRS

pre 7 godina

Ljudi,Srbi bice ovo teska utakmica na noz, mali br.poena i sut u zadnjem napadu. Pazite sta vam kazem.

Nemir

pre 7 godina

Pa veseli se Srbiji,jer da su izgubili od Litvanije,igrali bi sa Amerikom u četvrtfinalu.Mislim da bi im manje bolno bilo da su igrali sa Amerima i ispali,ovako će ih više boljeti kad ispadnu od Srbije.

joop sumaher

pre 7 godina

Navijace SRBI za crnog djavola....samo ne za ustase i naciste.\n

Dado

pre 7 godina

Хрвати против Срба увијек траже неку освету па и овога пута на којим предњаче њихови новинари извлачећи све из нафталина. Њима је довољан мотив само име СРБИН и то је то, а да буде ствар већа води их продани Србин који се увијек доказује да је хрват. Искрено се надам да ћемо ове "Иродове синове" са лакоћом добити.

Bojan

pre 7 godina

Jeli ovaj Aca zaboravio da je Srbin??? Niko Srbe ne mrzi kao bivsi Srbi.

Mićko

pre 7 godina

PA I MI SE VESELIMO ŠTO IGRAMO PROTIV KOMŠIJA JER SMO OBJEKTIVNO BOLJI.

Acika

pre 7 godina

Poznavao sam Jovana Petrovica iz Trebinja, oca pok. Drazena I Aleksandra. Tuga da mu je ovaj preziveli sin, prvenac toliki jado da se stidi sta je i ko je. Aco, Srbine, ne boj se, Srbija je i tvoja Otadzbina, nisi jedini sto si joj okrenuo ledja, ali pokajaces se.

tomo

pre 7 godina

Ovih SRBA ima svuda pa i u reprezentaciji ustasije.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija