• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.08.2016

19:16

(FOTO) ALBANAC S KOSOVA UMALO IZGUBIO GLAVU! Biciklistu na stazi udario automobil!

Ostali sportovi

(FOTO) ALBANAC S KOSOVA UMALO IZGUBIO GLAVU! Biciklistu na stazi udario automobil!

Podeli vest

Albanac Kendrim Guri, predstavnika samozvane države Kosovo na Olimpijskim igrama, teško je povređen u Rio de Žaneiru, kada ga je na drumu udario automobil

 

Guri se takmičio u drumskoj trci na Igrama još prvog dana, ali nije završio trku. On je, izgleda, rešio da još malo ostane u Riju, pa je jutros krenuo da vozi bicikl po drumu, kada ga je ispred Olimpijskog parka udario neko automobilom i potom pobegao s lica mesta, pišu brazilski mediji.

Albanac je prevezen u bolnicu i za sada se ne zna u kakvom je zdravstvenom stanju.

Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 7 godina

Ja sam siguran da ce SAD i EU optuziti nekoga iz Srbije ili celu Srbiju za nesrecu i nesrecnog siptara. Ocekujem od Olimpijskog komiteta da oduzme medalju i protera sve srpske sportiste. A mislim da ce i neke NVO da se ukljuce u akciju.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija