• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.08.2016

20:39

(FOTO) TIJANA BIJE SAMO U GLAVU! ​Srpkinja pretukla dvostruku olimpijsku šampionku za polufinale

Ostali sportovi

(FOTO) TIJANA BIJE SAMO U GLAVU! ​Srpkinja pretukla dvostruku olimpijsku šampionku za polufinale

Podeli vest

Srpska tekvondistkinja Tijana Bogdanović je u polufinalu olimpijskog turnira pošto je pobedila dvostruku olimpijsku šampionke Đingju Vu sa 17:7

Idemo po medalju! Kako samo bije Tijana Bogdanović, obožave udarce u glavu, kojima je na kolena bacila svetsku šampionku, dvostruku olimpijsku pobednicu koja je najavljivala i treće zlato. Ali, u Riju je naišla na Tijanu.

U polufinalu od 22.00 časa Tijana Bogdanović će se boriti sa Meksikankom Icel Adilene Manhares Bastidas. Ako pobedi, ima srebro oko vrata,  ako izgubi boriće se za bronzu. Meč za treće mesto je od 02.00, a finale je u 03:00 časa.

Počela je Tijana borbu udarcem nogom u glavu i povela sa 3:0 u prvoj rundi. Potom je Kineskinja dobila opomenu za negativan udarac. Srpkinja je uspela da izađe na kraj sa daleko iskusnijom protivnicom i odbrani se do kraja prve runde.

Reuters

Početkom druge runde Tijana je udarcem nogom u telo zaradila još jedan poen i povela 4:1. Vu je smanjila na 4:2, ali je jedan bod pripao našoj takmičarki jer je Kineskinja dobila drugi negativan poen i Tijana je imala prednost od 5:2. Na kraju runde bilo je 6:5 za Tijanu. Kineskinja je do kraja dobila još dva boda za dobre udarce i jedan pošto je Tijana kažnjena jer je izašla van borilišta. 

Odmah na startu treće runde povela je srpska tekvondiskinja sa 7:6, pa je usledio još jedan udarac u glavu za 10:6, potom još jedan 13:7, a novim sjajnim udarcem Srpkinja je meč okončala pobedom od 17:7.

Reuters

TIJANA IDE KA MEDALJI! Bogdanovićeva protiv Kineskinje za polufinale!

Kineskinja je u prvoj borbi na takmičenju bila bolja ubedljiva protiv Huai Hsuan Huang sa Kineskog Tajpeha sa 10-1. Kineskinja je dvostruka šampionka iz Pekinga i Londona, dok je prošle godine bila srebrna na Svetskom prvenstvu.

 ​Bogdanovićeva je na debiju na OI savladala Azerbejdžanku Patimat Abakarovu sa 3-2 u prvoj rundi kategorije do 49 kilograma. 
 

Reuters

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 7 godina

Bravo Tićo! Još jedna naša princeza već je u finalu idemo na zlato,može ovaj dan da bude vrlo berićetan,cure će nam doneti mnogo radosti!!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija