• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.08.2016

22:48

TIJANINA PORUKA SRBIJI: Ostanite budni, želim da vas obradujem još jednim zlatom!

Ostali sportovi

TIJANINA PORUKA SRBIJI: Ostanite budni, želim da vas obradujem još jednim zlatom!

Podeli vest

Tijana Bogdanović je posle plasmana u finale Olimpijskih igara poručila navijačima u Srbiji da budu uz nju dok se bude borila za zlato

- Bila je odlična borba. Meksikanku znam od ranije. Sad se koncentrišemo na finale. Veliko iskustvo za mene, veliko tekmičenje. Presrećna sam, imam 18 godina, zahvaljujem se svom timu , kondicionom treneru, svim prijateljima, ali sada moram da se koncentrišem na finale i obradujem Srbiju novim zlatom - rekla je za Sportsku centralu Bogdanovićeva.

Srpska šampiona je  poručila navijačima u Srbiji da budu budni noćas. 

Tijana je dodala da je jako važan bio opravak nakon trijumfa protiv dvostruke šampionke Olimpijskih igara Kineskinje Đingju Vu.

- Bila sam mnogo uzbuđena i mnogo sam se obradovala što sam pobedila dvostruku olimpijsku šampionku. Imala sam dobro istezanje za ovu borbu i uspela sam da se opravim iako je bila kratka pauza - rekla je Tijana i napomenula da je strpljenje ključ uspeha u ovakvim borbama.

Sjajna Tijana ima srebro, za zlato će se boriti od 03.00 sata posle ponoći sa Južnokorejkom So-hui Kim.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 7 godina

Tićo lonac kafe je već pripremljen,biće ovo prava noć za Srpski sport!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija