• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.08.2016

04:35

SRBI SLAVE IVANU I TIJANU: Čavić bi se napio! Bravo! Kapa dole, sreća i ponos

Ostali sportovi

SRBI SLAVE IVANU I TIJANU: Čavić bi se napio! Bravo! Kapa dole, sreća i ponos

Podeli vest

Nije Srbija spavala zbog Ivane Španović i Tijane Bogdanović, one nisu razočarale

Srpska stletičarka osvojila je bronzanu medalju i donela Srbiji odličje posle 60 godina u atletici, dok se mlada tekvondiskinja okitila srebrom. 

Milorad Čavić bio je ponosan na naše devojke.

Nikako da se smirim od drame, sreće, i ponosa! Bravo, Ivana! Bravo, Tijana! Napio bih se da ne moram bebu da hranim za koji minut - napisao je Čavić na Tviteru.

Velja Stjepanović odao je priznanje srpskog atletičarki.

- Kapa dole za Ivanu Španović.  Lični rekord, nacionalni rekord i bronzana medalja! A sad basket - napisao je srpski plivač na Tviteru.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija