• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.08.2016

10:15

ODLAZE LEGENDE! Parker, Đinobili i Noćioni se oprostili od reprezentacija!

Ostali sportovi

ODLAZE LEGENDE! Parker, Đinobili i Noćioni se oprostili od reprezentacija!

Podeli vest

Tri legende svetske košarke sinoć su odigrale poslednje mečeve za svoje reprezentacije: Toni Parker je rekao zbogom dresu Francuske, a Manu Đinobili i Andres Noćioni dresu Argentine

Toni Parker je posle teškog poraza "trikolora" od Španije u četvrtfinalu Olimpijskih igara (92:67) rekao da je to bio njegov poslednji meč za državni tim.

- Imam mnogo lepih uspomena i mnogo teških uspomena, ali to je sport - rekao je Parker.

Plejmejker San Antonija nije imao mnogo uspeha na Olimpijskim igrama. Francuska nije igrala 2004. i 2008. dok je pre četiri godine u Londonu bila šesta. Jedinu medalju osvojila je u Sidneju 2000, srebrnu.

Dvojica argentiskih asova su takođe rekla da je dosta. "Gaučosi" su ispali u četvrtfinalu Igara od SAD (105:78), a Emanuel Đinobili i Andres Noćioni su poslednji put razdužili opremu reprezentacije.

- Nadam se da će sledeća generacija po ugledu na nas verovati da su snovi dostižni. Mi smo sanjali da možemo da pobeđujemo najbolje ekipe na svetu i to smo uspevali - rekao je Noćioni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija