• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.M.

19.08.2016

19:17

NOVO OBEĆANJE ŠTEFANEKA: Osvojio sam medalju na Igrama, sada je cilj evropsko zlato!

Ostali sportovi

NOVO OBEĆANJE ŠTEFANEKA: Osvojio sam medalju na Igrama, sada je cilj evropsko zlato!

Podeli vest

U subotočkoj Gradskoj kući, kod gradonačelnika Bogdana Labana, organizovan prijem za Davora Štefaneka, osvajača zlatne olimpijske medalje u Riju.

Štefanek je tom prilikom prvom čoveku Subotice poklonio majicu sa Olimpijskih igara. Uz Davora je bio i njegov lični trener Sreten Damjanović.

- U istoriju subotičkog i srpskog sporta 16. avgust 2016. godine biće upisan velikim slovima. Iskreno smo zahvalni Davoru što je doneo toliko radosti svojim sugradjanima i celoj Srbiji. On je naš ponos i za Dan grada 1. septembra tabla sa njegovim imenom biće postavljena medju velikane subotičkog sporta na Olimpijskoj česmi - rekao je gradonačelnik Bogdan Laban.

Osvajač zlatne medalje u rvanju Davor Štefanek se zahvalio svima koji su verovali da on može da osvoji zlato u Riju,

- Zahvalan sam gradu što sam opet u "Spartaku" jer u toj rvačkoj sali ima neke magije. I baš kao što sam na radost svih koji su verovali u mene doneo svetsko i olimpijsko zlato daću sve od sebe da dodjem i do medalje evropskog šampiona - obećao je Štefanek.

DAVOR IMAO ZAMERKU NA DOČEK: Žao mi je što mi nije omogućeno da izađem sa celim timom!

Sreten Damjanović je naglasio da ga je Davor prevazišao u rezultatima i da mu je želja da ga nasledi kao trenera.

- Davor je ostao veran Subotici i Srbiji i sve što osvaja osvaja svim srcem donosi u svoj grad i državu - istakao je Damjanović.

Svečani doček za zlatnog olimpijca Davora Štefaneka organizovan je za subotu u 20 časova. U muzičkom programu nastupiće Dušan Svilar koji je svog prijatelja iz detinjstva Davora bodrio u domu Štefanekovih u noći kada je osvojena zlatna medalja.

(FOTO) NJEGOVA NAJVEĆA PODRŠKA! Ovo je devojka koja je osvojila srce zlatnog Davora Štefaneka!

(FOTO) ŠTEFANEK STIGAO, LUDNICA NA AERODROMU: Drago mi je što sam pokrenuo lavinu medalja!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ana

pre 7 godina

hvala ti dobri iskreni mladicu treba da si uzor mnogima.

Barron Tramp

pre 7 godina

Kralju svaka čast ponos Suboticeee! i najbolje što Subotica ima!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija