• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.08.2016

02:56

MARKOVIĆ: Proradiće inat protiv Amera! JOKIĆ: Da izginemo u finalu, pa šta bude!

Ostali sportovi

MARKOVIĆ: Proradiće inat protiv Amera! JOKIĆ: Da izginemo u finalu, pa šta bude!

Podeli vest

Srpski košarkaši prosto ne mogu da veruju kako su odigrali protiv Australije u polufinalu Olimpijskih igara, ali ne kriju zadovoljstvo zbog plasmana u finale

Dobro jutro narode! Sjajan osećaj, ne znam šta da kažem. Utakmica je bila fenomenalna. Zahvalio bih se svima, i onima koji su budni i gledaju - bila je prva rekacija Nikole Jokića.

On je potom istakao da će u finalu protiv SAD igrati kao i do sada.

- Mi u svaku utakmicu ulazimo rasterećeno, da izginemo jedni za druge. Možda nas pobede 40 razlike, a možda mi pobedimo. Videćemo... - rekao je mladi centar za RTS.

IDEMO, BRE, PO ZLATO! SRBIJA RAZVALILA AUSTRALIJU! "Orlovi" u finalu OI, neka se spremi taj Drim tim 

MAESTRO TEODOSIĆ: Izgubio sam opkladu! Nisam verovao da smo ovoliko dobri!

Stefan Marković odigrao je fantastičnu utakmicu, kako u odbrani, na šta nas je već navikao, tako i u napadu.

- Znali smo da ne mogu da dobiju dva puta. Bili smo dodatno motivisani da odigramo na vrhunskom nivou. Malo da proslavimo pa da se spremimo za Amerikance - poručio je Marković i dodao: 

- Predstoji nam 40 minuta sa igračima koji imaju šampionsko prstenje u NBA. Mi smo veliki autsajderi, ali imamo veliki inat, i nadam se da će to proraditi - istakao je plejmejker Srbije.

"ORLOVI" U TRANSU POSLE GAŽENJA AUSTRALIJE: Srbi ludaci! Jaoooooo!

EMOCIJE "PUKLE" ĐORĐEVIĆA: Volim ove momke, ovu zemlju, ovaj dres!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Досад сте играли - за финале..! Сутра играте за... БЕСМРТНОСТ..! Напоред - у славу..! Хладне главе и српског јуначког срца...Нека душмани стрепе, и нек се носе у ...три лепе...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija