• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.08.2016

17:10

MILICA KRENULA U POHOD NA MEDALJU! Mandićeva razbila Norvežanku za četvrtfinale!

Ostali sportovi

MILICA KRENULA U POHOD NA MEDALJU! Mandićeva razbila Norvežanku za četvrtfinale!

Podeli vest

Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić je u prvoj rundi Olimpijskih igara bila bolja od Norvežanke Tine Skar - 8:2

Krenula je Milica u pohod na odbranu olimpijskog zlata osvojenog pre četiri godine u Londonu.

Ona je u kategorili +67 kilograma bila bolja od Tine Skar iz Norveške sa 8:2.

Prve dve runde prošle su u ujednačenoj borbi. Posle prve rezultat je bio 1:1, dok je druga pripala Mandićevoj (1:0).

Milica je najbolje ostavila za kraj, dva puta je nogom udarila u glavu što joj jedonelo šest poena, dok je Skar uspela da dobije samo jedan.

Mandićeva će se u četvrtfinalu, večeras od 21.30, sastati sa Bjankom Volkden koja je bila bolja od Samante Kesman sa 14:1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17